Speak și Ștefania, anunț neașteptat după ce au declarat că se vor căsători. Ce decizie au luat

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/05/2020, 17:49
Speak și Ștefania, anunț neașteptat după ce au declarat că se vor căsători. Ce decizie au luat
Speak și Ștefania fac deja pregătiri pentru nuntă

Speak și Ștefania au dat vestea mult așteptată chiar de 1 Mai! Nici pandemia de coronavirus nu poate sta în calea fericirii lor, căci porumbeii nu au renunțat deloc la ideea de a se căsătorit chiar anul ăsta, ba mai mult, au început deja pregătirile pentru nuntă!

Speak și Ștefania fac pregătiri de nuntă în plină pandemie

Foștii concurenți de la Asia Express sunt mai fericiți ca niciodată împreună. Iubita lui Speak, poreclită Libelula de presa tabloidă, a făcut un anunț important după ce toată țara a văzut momentul emoționant în care Ștefan Sprianu a cerut-o de nevastă în reality-show-ul de la Antena 1.

Dacă până acum nu era foarte clar cum se vor organiza lucrurile pentru nuntă, de data asta Ștefania a dat cărțile pe față și a recunoscut ceea ce bănuiam cu toții: este foarte ocupată cu pregătirile. Vestea e destul de neașteptată având în vedere incertitudinile din aceste zile cauzate de restricțiile impuse de starea de urgență din țara noastră. Deci, e posibil să avem nuntă chiar în acest an!

„Mai durează un pic până la nuntă”

„Da, planurile au început deja să fie făcute. Ne conturam așa ideea în minte și eu și Ștefan despre cum am vrea să fie nunta, doar că mai durează un pic până la nuntă. Dar noi ne-am apucat deja de pregătiri”, este anunțul făcut de Ștefania, iubita lui Speak.

De altfel, cântărețul a declarat recent că își va pune toată încrederea în brunetă și că ea va fi persoana care se va ocupa de nuntă, el respectând ordinele alesei inimii sale.

Popularitatea celor doi cântăreți, care au și o melodie împreună, a explodat  în ultimele luni datorită participării în sezonul Asia Express filmat în Taiwan și Filipine.

Nu au reușit să câștige competiția, clasându-se pe locul doi, învinși în marea finală de Răzvan Fodor și Sorin Bontea, însă au reușit să cucerească inimile tuturor telespectatorilor, cei doi bucurându-se acum de un real succes pe Youtube, acolo unde realizează des vloguri din care fac bani frumușei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×