Ce face Liviu Dragnea, în timp ce oficialii europenii sunt primiți în România de Viorica Dăncilă

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/01/2019, 09:40
Ce face Liviu Dragnea, în timp ce oficialii europenii sunt primiți în România de Viorica Dăncilă
Ce face liderul PSD în timpul în care Dăncilă primește oficielii europeni?

Președintele Partidului Social Democrat se bucură de vacanță, în timp ce premierul Viorica Dăcilă îi primește pe oficialii europeni în România. Liviu Dragnea se relaxează alături de iubita sa, Irina, în Italia. Recent, au apărut informații cum că omul politic va deveni ginere, iar mai apoi acestea  au fost confirmate de inelul superb pe care i l-a dăruit tinerei iubite.

Cu toate că liderul PSD a declarat că: „Am văzut că sunt discuții și de nășie. Imaginația e slobodă, libertatea de exprimare, Doamne ajută!”, multe semne de o viitoare căsnicie se arată în presă.

Liviu Dragnea, vacanță cu iubita în timp ce Dăncilă primește oficialii europeni în România!

Liviu Dragnea se bucură de o vacanță cu Irina, iubita lui, în Italia. Cei doi îndrăgostiți, viitori miri, se relaxează în timpul în care premierul României îi primește pe oficialii europeni în țară.  „Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui care îi va deveni și soție cât de curând.

Liviu Dragnea și iubita lui, Irina Tănase
Liviu Dragnea și iubita lui, Irina Tănase

Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din țară și nu va pleca din țară, în mod sigur”, a spus Codrin Ștefănescu la B1 despre viitoarea căsătorie a anului dintre liderul PSD și Irina Alexandra Tănase.

Viorica Dăncilă despre preluarea şefiei Consiliului UE

„Vă asigur că ne vom îndeplini rolul de mediator imparţial, de facilitator de consens, că vom avea ca şi priorităţi provocările existente la nivel european. (…) De asemenea, vreau să vă asigur că fiecare ministru al Cabinetului are pe masa de lucru dosarele la nivel european şi că, începând cu data de 21 luna aceasta, vor merge în comisiile de specialitate din cadrul Parlamentului European”, a declarat premierul Românieie, Viorica Dăncilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×