Ce face Delia în izolare. Artista a stârnit hohote de râs pe rețelele de socializare

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
30/04/2020, 19:43
Ce face Delia în izolare. Artista a stârnit hohote de râs pe rețelele de socializare
Cu ce se ocupă Delia în izolare. A stârnit hohote de râs pe Instagram

Chiar dacă se află în izolare de aproape două luni, Delia nu se plictisește. Stârnește hohote de râs în mediul online cu activități care de care mai haioase. Artista găsește mereu lucruri noi, pentru a depăși mai ușor această perioadă.

Din izolare, Delia a stârnit hohote de râs pe rețelele de socializare

Pentru a nu simți această perioadă de izolare ca pe o corvoadă, Delia găsește în fiecare zi activități noi, pe care le împărtășește și cu fanii. Expertă în socializarea online și la curent cu tot ce este nou, artista nu ratează nicio ocazie când vine vorba de comunicarea cu fanii sau urmăritorii ei.

De ceva vreme, îndrăgita artistă a devenit expertă în Tik Tok și nu este zi în care să nu posteze câteva clipuri amuzante. Ba se pozează în diferite ținute, ba cântă, ba dansează, așa cum s-a întâmplat ultima dată.

View this post on Instagram

#tiktokchallenge #cumera sa dansez …mai frumows🤣! Nu era😅

A post shared by Delia (@delia) on

Fără prea mult machiaj, îmbrăcată lejer, cu adidași în picioare pentru a se putea mișca ușor, Delia a oferit un un dans de zile mari. Cu mișcări haotice, care te duceau cu gândul la marionete, dar foarte amuzante, artista a reușit să își uimească fanii.

Fanii au asaltat-o cu mesaje

Bineînțeles, reacțiile au început să curgă imediat. „Nu ești normală, dilio”, „Nici să vreau nu îmi iese așa”, sunt doar câteva comentarii lăsate de fanii artistei.

Unii chiar au provocat-o să danseze încâlțată în pantofi roșii cu toc. O să vedem dacă va răspunde sau nu provocării. Cert este că, din partea Deliei ne putem aștepta la orice. Este deschisă la minte și foarte sigură pe ea, iar ideile ei inedite au fost privite mereu cu ochi buni de către fani.

”Așa mișcări”, ”Zici că n-ai oase”, ”Fă dansul ăsta pe pantofiorii roșii”, i-a scris un alt urmăritor pe Instagram.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×