Delia, victima fenomenului deep fake reality! Artista este foc și pară după ce chipul său a fost folosit pe corpul unei actrițe de filme pentru adulți

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/04/2020, 13:35
Delia, victima fenomenului deep fake reality! Artista este foc și pară după ce chipul său a fost folosit pe corpul unei actrițe de filme pentru adulți
Delia, revoltată după ce chipul său a fost folosit într-un filmuleț pentru adulți. Sursa foto: Youtube

Chiar dacă aduce nenumărate avantaje, celebritatea se poate întoarce uneori împotriva artiștilor sau vedetelor care se bucură de o mulțime de fani. A simțit-o pe propria piele Delia Matache, după ce a căzut victimă deep fake-ului, fenomen tot mai răspândit la nivelul întregii lumi. Mai exact, frumoasa cântăreață a ajuns fără voia sa protagonista unui film pentru adulți care a fost distribuit masiv pe rețelele de socializare.

Delia, revoltată după ce fața sa a fost folosită pe corpul unei actrițe de filme XXX

A făcut-o chiar Delia, imediat ce a intrat în posesia imaginilor cu pricina, pentru a-și avertiza fanii că au de-a face cu un video trucat și, totodată, pentru a sublinia consecințele grave pe care le poate avea o astfel de faptă. Cu ajutorul unui program special, autorul filmulețului a reușit să decupeze chipul artistei și să-l atașeze ulterior corpului unei actrițe care este, de fapt, protagonista scenelor indecente.

Totul, din goana după senzațional și din dorința de a o discredita, este de părere Delia. „Căscați bine ochii și nu mai credeți tot ce zboară pe net”, le-a atras aceasta atenția tuturor admiratorilor din mediul online.

Mesajul dur postat de Delia după ce a devenit fără voia ei vedetă în filme pentru adulți

Nu știu cum aș putea să încep chestia asta. Gen, ar putea să fie: „heeei, sunt Delia și tocmai am văzut că fața mea este folosită în fel și chip pe internet. Hahaha, ce amuzant… nu” sau aș putea să zic „voi ați auzit de „deep fake reality” și de toate aplicațiile astea care îți pun fețe faimoase?” Nu. E mult prea serios așa.

Ar trebui să par mai detașată și mai relaxată și să fac puțin mișto de asta. Nu, nici așa nu pot. Nu știu cum să abordez situația asta. Și totodată trebuie să fiu puțin cenzurată, pentru că probabil în momentul ăsta privesc și copii.

Din fericire, trăiesc în România și probabil că aici tehnologia nu a evoluat atât de mult, pentru că filmulețul în cauză are niște defecte monstruoase, ca să zic așa, adică aplicația aceea efectiv sare de pe față când actrița se mișcă mai brusc și se vede că e fals. Bine, văd oamenii cu puțină… cu un pic de inteligență peste.

Majoritatea probabil că nu înțeleg despre ce este vorba, văd o imagine și nu se uită atent la detalii și la faptul că fața e nenaturală, mișcatul ochilor este nenatural și este desprins parcă dintr-un film de groază. O să încerc să vă arăt imaginile cumva cenzurate și o să apropii totul pe chip, pe față.

Amuzant, dar nu, am descoperit și după ce poză au făcut toată treaba asta, pentru că am recunoscut machiajul și lumina și mi-am dat seama cine a făcut acel machiaj. Nu e amuzant deloc, pentru că, chestia asta se poate duce foarte departe.

Ți se poate întâmpla ție, i se poate întâmpla mamei tale, copilului tău, ceea ce ar fi absolut groaznic și poți fi manipulat în așa fel încât să pară că ai spus ceva politic, ceva ce bineînțeles e fals, pentru că se lucrează și la chestia asta cu vocea acum. Filmulețul în cauză nu are sunet. V-am spus, e făcut aici”, a scris Delia pe contul său de Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×