Creatoarea de modă Lucia Maria Hohan denunță o campanie de denigrare la adresa ei. „În era fake news se pare că oricum adevărul nu contează”

FANATIK  
înStiri mondene
18/03/2020, 18:32
Creatoarea de modă Lucia Maria Hohan denunță o campanie de denigrare la adresa ei. „În era fake news se pare că oricum adevărul nu contează”
Creatoarea de modă Lucia Maria Hohan denunță o campanie de denigrare la adresa sa. "În era fake news se pare că oricum adevărul nu contează". Sursa foto: Facebook / Maria Lucia Hohan

Lucia Maria Hohan, un designer renumit la nivel mondial, scrie pe rețelele de socializare că este victima unei campanii de denigrare la adresa sa, pornită de fostul partener de viață.

Lucia Maria Hohan spune că există o campanie de denigrare la adresa ei

Creatoarea de modă din România a scris pe Facebook că, de patru ani de zile, fostul partener, cu care are și doi copii, încearcă să îi păteze imaginea, încercând astfel să căștige un proces de custodie.

„Timp de 11 ani de zile am avut o relatie pe care nu am dorit sa o expun public. Cu un partener de viata alaturi de care am doi copii, de 8 si de 6 ani. De aproape patru ani de zile ma confrunt cu un cosmar caruia i-am pus capat in vara anului trecut, cu consecinte extreme pentru mine si copiii mei.

De 6 luni de zile ma confrunt cu o campanie online, platita si intretinuta de fostul meu partener de viata, care se prezinta peste tot ca fiind „Sotul” meu, desi nu am fost niciodata casatoriti”, scrie designerul pe Facebook.

Românca spune că fostul partener de viață i-a hărțuit familia, prietenii și angajații, punându-i afacerea în pericol.

Designerul vorbește despre minciuni și fake news

„Mi-a hartuit familia, prietenele, angajatii, toti fiind martori la aceasta poveste, mi-a pus afacerea si implicit angajatii in pericol, a plans la comanda, a mintit, m-a urmarit si m-a haituit in toate chipurile posibile pe fondul unui proces de custodie in care incearca sa zugraveasca un portret de monstru, „curva” si mama incapabila.

Am stat ascunsa de frica si de oroare, crezand ca pot fi protejata de institutii si de legi, crezand ca adevarul e suficient. Am tipat, am urlat, am cedat, am gresit, am fost tarata pe jos, la propriu si la figurat, am facut toate greselile unui om haituit si dominat de un partener care deformeaza realitatea la fiecare pas. Deep fake, minciuni, fake news, ceva ce am trait pe pielea mea din plin”, mai scrie Lucia Maria Hohan pe rețeaua de socializare.

Totul a culminat cu faptul că fostul partener de viață a acuzat-o că ar fi infectată cu noul coronavirus, după ce creatoarea de modă a fost în Italia înainte să fie declarată epidemia de COVID-9.

„Am fost nevoita sa merg la institutul Matei Bals, la Politie, la Directia de Sanatate a Municipiului Bucuresti precum si la medicul meu de familie de la Spitalul Militar pentru verificari si avize epidemiologice pe care le am obtinut pe toate.

Am intrat in izolare, am inchis fabrica si biroul inca de joi hotarand sa suspend activitatea noastra a celor 70 de angajati cel putin pana duminica viitoare pentru protectia tuturor mai ales ca suntem o companie alcatuita 100% din femei majoritatea mame; a trebuit sa explic parintilor de la scoala si directoarelor ca este o campanie platita si orchestrata de fostul partener cu care eu nu mai sunt in relatie de 1 an de zile.

Articolele sunt pline de minciuni si denaturari inclusiv datele la care m am intors, este mentionat 28 februarie in loc de 20 februarie data reala. Deja au trecut 23 de zile de la intoarcere si nu am prezentat simptome fiind in permanenta monitorizata”, mai spune designerul.

Creatoarea de modă, căutată de mai multe ori de poliție

Lucia Hohan spune că în ultimele săptămâni a fost verificată de mai multe ori de echipajele de poliție, pentru a se asigura că aceasta este la domiciliu,

„Sunt acasa, asa cum ar trebui sa fim cu totii in aceste zile. M-am intors din Italia pe 20 februarie, am intrat in izolare, am respectat termenele, nu am mers la scoala, am luat toate masurile la fabrica pentru protectia tuturor.

Acum sunt acasa pentru ca acesta este apelul public, independent de campania de defaimare si pentru ca asa este firesc, sa ne protejam pe noi si pe ceilalti si sa lasam autoritatile sa gestioneze aceasta criza fara precedent”, a precizat creatoarea de modă din România.

Lucia Hohan scrie că nu dorește să intre în detaliile conflictului dintre ea și partenerul de viață, mărturisind însă că „în era fake news se pare că oricum adevărul nu contează”.

Designerul spune că, în urma mediatizării poveștii dintre ea și fostul partener, mai multe femei au contactat-o pentru a-i transmite că și ele au trecut prin experiențe asemănătoare.

„Am fost sunata de enorm de multe femei, pe care nu le-am intalnit niciodata, si care mi-au spus povestile lor de viata, cu cazuri similare, in care un om a aruncat o piatra iar ele au trebuit sa lupte ani la rand sa demonstreze adevarul. Suntem multe, teribil de multe, care nu suntem crezute, nu suntem auzite.

Nu sunt nici prima si nici ultima, le multumesc celor care mi-au scris, mesajele voastre mi-au dat putere atunci cand credeam ca e prea mult. Vreau sa imi protejez copiii, sunt tot ce conteaza, copiii mei si farama de viata privata care mi-a mai ramas”, a încheiat creatoarea de modă postarea de pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×