Ce face Brigitte Sfăt, după ce s-au încheiat filmările la emisiunea Ferma, de la Pro TV

Ana Chivu   
în Stiri mondene
18/04/2019, 16:31
Ce face Brigitte Sfăt, după ce s-au încheiat filmările la emisiunea Ferma, de la Pro TV GALERIE FOTO
Ce face Brigitte Sfăt după filmările de la Ferma?

Filmările de la Ferma s-au încheiat, prilej pentru Brigitte să revină la viața de lux pe care o trăiește. De asemenea, bruneta a fost surprinsă pe șantier. Cu toate că a pierdut 4 kilograme din cauza alimentației de la concurs, formele sale nu și-au pierdut rotunjimea, lucru pentru care trebuie să-i mulțumească medicului estetician care a operat-o și care a făcut-o să arate ca scoasă din cutie.

Ce face Brigitte Săt după încheierea filmărilor de la Ferma?

După aproximativ 4 luni petrecute la Ferma, în munții Semenic, Brigitte Sfăt s-a întors acasă. Vedeta are cu 4 kilograme mai puțin, dar arată la fel de bine. Cu multă energie, așa cum a fost mereu cunoscută, bruneta s-a reîntors pe șantier și a pus totul la punct. De asemenea, a fost prinsă de fotoreporterii Click! la locul de joacă din Aviației, care îi aparține, îmbrăcată cu accesorii și haine de 35.000 de euro, toate negre.

”A fost jale cât a fost plecată Brigitte. Dacă mai stătea două luni, sigur ajungea să dea faliment. Nu s-a mai ocupat nimeni nici de magazin, iar de locul de joacă, prea puţin. După ce s-a întors din «Fermă», a fost zbir şi i-a pus pe toţi la treabă. Acum pregăteşte deschiderea piscinei de la locul de joacă, apoi petrecerea din iunie de Ziua Copilului şi va sta numai pe aici”, au declarat surse din preajma Brigitte Sfăt, pentru Click!

Brigitte Sfăt a plecat de la Ferma și s-a întors la viața de lux! Vedeta se află acum pe șantier și se ocupă de afacerile pe care le deține
Brigitte Sfăt a plecat de la Ferma și s-a întors la viața de lux! Vedeta se află acum pe șantier și se ocupă de afacerile pe care le deține

Brigitte Sfăt, păcălită de Pastramă?!

„M-a fraierit. Ei toți 3 stăteau și râdeau de mine și își băteau joc de mine acuma. Și el mi-a zis: „Hai, hai că nu am ce să discut cu tine”. I-am facut ceai și a zis: „Nu am chef de ceai”. Eu am fost un om corect. Și-a bătut joc de mine, m-a făcut și de râs la televizor.

E strategia lor, l-au folosit pe Florin să ne dezbine prin mine, omul slab. M-am făcut și de râs în fața la toată țara, am rămas și fără iubit și fără tot. Doamne, ce sunt in stare oamenii ăștia, eu chiar am crezut. Stă cu ei și s-a p…t pe mine! Cu mine a terminat-o. E handicapat”, le-a povestit Brigitte Sfăt concurenților.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×