Ce este, de fapt, pe hardurile găsite în casa lui Răzvan Ciobanu. Anunţul avocatei designerului

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/05/2019, 21:33
Ce este, de fapt, pe hardurile găsite în casa  lui Răzvan Ciobanu. Anunţul avocatei designerului GALERIE FOTO
Pe hardurile lui Răzvan Ciobanu nu s-a găsit nimic. Sursa foto: Antena 3

Avocata Laura  Vicol cercetează moartea prietenului ei, Răzvan Ciobanu, iar cea mai nouă dezvăluire făcută de aceasta lămurește una din speculațiile care se învârte de trei luni încoace în spațiul public. Cea care a reprezentat-o în instanță și pe Alina Bica, fostă șefă DIICOT, a spus ce s-a găsit pe hardurile luate din casa creatorului de modă.

Hardurile lui Răzvan Ciobanu nu conțin înregistrările despre care vorbea Mara Bănică

Mara Bănică și alți jurnaliști au insinuat imediat după moartea lui Răzvan Ciobanu că acesta ar fi fost omorât pentru că deținea informații compromițătoare despre mai multe personalități din România. Pe respectivele harduri s-ar fi găsit înregistrări cu politicieni sau vedete de rang înalt care consumau droguri.

Astăzi, într-o intervenție la Antena Stars, Laura Vicol a mărturisit că toate aceste informații rostogolite în emisiunile de televiziune sunt complet false. „Hardurile şi un laptop au fost găsite de mama lui Răzvan Ciobanu şi acum sunt la mine. Hardurile conţin schiţe, prezentări de modă. Nu este nimic adevărat din speculaţiile care s-au făcut”, a declarat avocata.

Răzvan Ciobanu a murit lăsând multe semne de întrebare. Foto: Instagram

Avocata Laura Vicol regretă că în ultima vreme s-a distanțat de designer

Avocata celebrului designer a spus că nu se va opri până nu va afla tot adevărul din spatele morții prietenului ei. Aceasta a mărturisit că în ultima vreme cei doi nu s-au mai întâlnit și regretă foarte mult că s-au distanțat, căci el o chema de multe ori în oraș, iar ea, din cauza programului încărcat a refuzat de fiecare dată.

Răzvan Ciobanu a încetat din viață luni, 29 aprilie, într-un accident rutier care a avut loc în comuna Săcele din județul Constanța. Răzvan se întorcea de la Festivalul Sunwaves, și, aparent, ar fi greșit drumul spre autostradă. Acesta urma să fie a doua zi la Râmnicu Vâlcea, la ziua de naștere a Vicăi Blochina, o altă prietenă bună.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×