Dan Capatos a prezentat noi imagini cu Răzvan Ciobanu înaintea accidentului. Ce făcuse în Noaptea de Înviere

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/05/2019, 16:09
Dan Capatos a prezentat noi imagini cu Răzvan Ciobanu înaintea accidentului. Ce făcuse în Noaptea de Înviere GALERIE FOTO
Noi imagini cu Răzvan Ciobanu de la mare. Creatorul de modă era la Sunwaves. Sursa foto: Captură Antena 1

Prezentatorul de la Antena 1, Dan Capatos, a prezentat imagini noi cu Răzvan Ciobanu, înregistrate înaintea accidentului mortal suferit de designer în comuna Săcele din județul Constanța pe 29 aprilie. Vedeta a prezentat videoclipul în emisiunea Xtra Night Show, iar imaginile atrag noi semne de întrebare în legătură cu circumstanțele producerii accidentului.

Imagini cu Răzvan Ciobanu de la Sunwaves: Ce făcea

Imaginile difuzate la Antena 1 erau de duminică dimineața, la ora 6:32, chiar în Ziua Învierii. În imagini se poate vedea că fashionistul era destul de liniștit. Răzvan se plimba calm, nu dădea semne de agitație, pe plaja de la mare. Acesta plecase acolo să petreacă cu ocazia Festivalului Sunwaves, care a avut loc în weekendul de Paște.

Sorin Ovidiu Bălan, invitat în emisiunea lui Capatos, a remarcat un lucru interesant în legătură cu noile imagini. Acesta s-a întrebat unde a fost Ciobanu până la ora 12 noaptea, căci Vica Blochina, prietena defunctului, declarase că au plecat spre Constanța încă de sâmbătă, destul de devreme, cel mai probabil dimineața.

Imagini cu Răzvan Ciobanu surprinse de camere la duminică la ora 6:32 dimineața. Sursa foto: Captură Antena 1

De la ce oră a plecat Răzvan Ciobanu din București?

Capatos observă că Ciobanu nu era agitat, nu se clătina, nu prezenta semne că era sub influența stupefiantelor. Reprezentanții Festivalului Sunwaves au declarat că acesta a ajuns acolo în jurul orei 12 noaptea. Întrebările care apar sunt evidente: unde a fost creatorul de modă până la apariția de la petrecere și de la ce oră a plecat, de fapt, din București?

Cazul morții lui Ciobanu este investigat de procurorii criminaliști. Acesta a fost găsit fără viață la câțiva metri de mașina pe care o conducea, un Range Rover, în dimineața zilei de 29 aprilie. Cel mai probabil, având în vedere că nu avea pusă centura de siguranță, a ajuns pe teren lângă mașină prin catapultare pe geamul din stânga.

Medicii legiști au confirmat că au găsit droguri în sângele designerului, în urma efectuării autopsiei. Încă nu există rezultate oficiale ale anchetei privind moartea acestuia. Se ia în calcul inclusiv varianta crimei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×