Ce efecte are bicarbonatul de sodiu asupra pielii și unghiilor. Cum poate fi folosit pentru înfrumusețare

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
10/06/2019, 18:21
Ce efecte are bicarbonatul de sodiu asupra pielii și unghiilor. Cum poate fi folosit pentru înfrumusețare
Bicarbonatul de sodiu poate face minuni pentru unghiile tale. Sursa foto:a1.ro

Dacă te afli în căutarea unei metode eficiente și, în același timp sănătoase pentru a avea parte de unghii frumoase, bicarbonatul de sodiu ar putea fi soluția ideală pentru tine. Acest compus chimic este, de asemenea,  un foarte bun remediu pentreu vindecarea înțepăturilor de țânțari, tot mai prezente în zilele caniculare de vară.

Bicarbonatul de sodiu face minuni pentru unghiile tale

Înfrumusețarea sau tratarea unghiilor se pot dovedi adevărate corvoade, dacă nu apelezi la soluțiile potrivite. De cele mai multe ori, în saloanele de înfrumusețare se optează pentru variante nu tocmai sănătoase, care nu doar că nu au efectul scontat, dar riscă să producă neplăceri la nivelul acestei zone extrem de sensibile.

Bicarbonatul de sodiu este, însă, una dintre cele mai eficiente și rapide metode pentru a reda frumusețea unghiilor tale. În plus, datorită proprietăților sale, pe lângă aspectul îmbunătățit pe care îl conferă, acesta poate îndepărta cu ușurință și ciuperca unghiei.

Bicarbonatul de sodiu a devenit nelipsit din bucătăria fiecărei gospodine. Sursa foto:secretele.com
Bicarbonatul de sodiu a devenit nelipsit din bucătăria fiecărei gospodine. Sursa foto:secretele.com

Bicarbonatul este ideal pentru curățarea geamurilor

Dincolo de întrebuințările sale în materie de înfrumusețare, bicarbonatul de sodiu este unul dintre cei mai puternici aliați ai curățeniei, mai ales când vine vorba de suprafețe precum geamuri sau oglinzi.  Tot ce trebuie să faci este să adaugi o linguriță de bicarbonat de sodiu  într-un flacon cu pompă, unde se toarnă și o cană cu apă călduță. După ce ai agitat bine, pulverizează soluția astfel obținută pe geamuri sau oglinzi și șterge cu o cârpă moale, care nu lasă urme și vei vedea imediat rezultatele.

Mai mult decât atât, bicarbonatul de sodiu este benefic și în alte situații, precum desfundarea scurgerilor, îndepărtarea calcarului, sau pur și simplu dezinfectarea oricăror suprafețe, astfel că vă puteți curăța locuința cu foarte mare ușurință.

Totodată, bicarbonatul de sodiu este foarte eficient când vine vorba despre curățarea încălțămintelor. Trebuie doar să presari o cantitate mică din acest compus chimic în pantofii tăi și vei vedea imediat rezultatele.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×