Ce a păţit un bărbat după ce şi-a spălat maşina cu bicarbonat de sodiu! A uluit pe toată lumea

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
07/06/2019, 09:33
Ce a păţit un bărbat după ce şi-a spălat maşina cu bicarbonat de sodiu! A uluit pe toată lumea
Și-a spălat mașina cu bicarbonat de sodiu și nu a regretat. Sursa foto: Antena 1

Bicarbonatul de sodiu este unul din cele mai miraculoase ingrediente când vine vorba despre curățenia în casă, însă se limitează oare folosirea acestuia doar pentru curățarea mobilierului și a tapițeriilor? Se pare că nu. Un bărbat și-a spălat mașina cu bicarbonat de sodiu și nu a regretat nicio clipă alegerea făcută!

Și-a spălat mașina cu bicarbonat de sodiu și nu a regretat

Bărbatul a vrut să verifice legendele care circulă în spațiul online despre bicarbonatul de sodiu, așa că a luat acest praf pentru gătit, o lavetă și apă și a început să își spele mașina. A amestecat câteva linguri de bicarbonat cu apa până a obținut un fel de pastă, iar apoi a aplicat compoziția pe o lavetă banală.

A șters mașina fără să frece prea mult, iar șocul i-a fost uriaș când a văzut că autoturismul strălucea mai bine decât dacă ar fi fost dus la spălătorie în oraș. Toți amicii l-au întrebat de unde și-a luat mașina nouă, iar când bărbatul a început să le povestească ce a făcut pentru ca mașina lui să strălucească, la propriu, au spus că nu-i adevărat.

Bicarbonat de sodiu pe masă
Bicarbonatul de sodiu, bun la foarte multe. Sursa foto: pixabay.com

Bicarbonatul de sodiu, soluție ieftină de curățare

După cum se știe, bicarbonatul de sodiu are rolul de a îndepărta mizeria de pe aproape orice suprafață, inclusiv de pe aragaz, iar geamurile sau caroseria mașinii nu fac excepție de la regulă. Cu bicarbonat de sodiu și apă îți poți face bucătăria lună-bec, vesela, dar și gresia și faianța din baie. Este cel mai bun ingredient și pentru curățarea podelei și este folosit, de asemenea, și pentru grădinărit.

Dacă vrei, de pildă, să prelungești viața florilor tale, tot ce trebuie să faci este să adaugi câteva lingurițe de bicarbonat de sodiu în apa din vază și florile nu se vor ofili imediat, ci își vor menține prospețimea ceva mai mult timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×