Ce avere îi rămâne cântăreței britanice Adele, după divorț

Dan Suta   
în Stiri mondene
16/05/2019, 18:49
Ce avere îi rămâne cântăreței britanice Adele, după divorț GALERIE FOTO
Adele și Simon au un băiat împreună. sursa foto: Hepta.ro

Divorțul de Simon Konecki ar putea să o lase pe cântăreața Adele fără o bună parte din averea acumulată de-a lungul carierei. Cântăreața a spus stop căsniciei cu fondatorul drop4drop, iar acesta ar putea rămâne cu jumătate din averea artistei britanice, o sumă care nu este una de neglijat. Presa estimează averea lui Adele undeva la 160 de milioane de euro.

Ce avere are Adele și cu cât ar putea rămâne din ea după divorț

The Sun notează că Simon s-ar putea alege, astfel, cu 80 de milioane de euro în urma divorțului de una din cele mai faimoase cântărețe din Marea Britanie. Motivul pentru care omul de afaceri poate pune mâna pe banii vedetei este absența unui contract prenupțial. În lipsa unui astfel de acord, cei doi își vor împărți bunurile conform legii.

Căsnicia celor doi a durat doar 3 ani de zile, cei doi legându-și destinele oficial în anul 2016. Cei doi au împreună un fiu, iar procesul divorțului va analiza și situația acestuia, căci foștii soți pot opta pentru o custodie împărțită sau pot cere custodia în totalitate a copilului pe care îl au.

Konecki ar putea rămâne cu 80 de milioane de euro din averea lui Adele. sursa foto: Hepta.ro

Adele a rupt gura târgului în 2012

Adele l-a născut pe Angelo în luna octombrie a anului 2012. Acesta a fost rodul iubirii dintre ea și Simon, însă cei doi, deși au stat cinci ani de zile împreună, nu au vrut să facă pasul cel mare până în anul 2016. Motivele divorțului nu sunt cunoscute, însă presa de scandal vorbește despre infidelitate, soțul ei înșelând-o în repetate rânduri.

Adele Laurie Blue Adkins este una dintre cele mai prestigioase cântărețe din lume. Cel mai bun an al carierei sale a fost 2012. Atunci, cântăreața cunoscută pentru hit-ul ”Someone like you” a câștigat numeroase premii. La cea de-a 54-a gală Grammy din acel an, a câștigat la toate cele șase categorii la care a fost nominalizată.

Presa britanică a scris în urma succesului din 2012 că valoarea artistică a lui Adele este comparabilă cu cariera pe care a clădit-o Amy Winehouse, artistă de jazz-pop care a murit din cauza drogurilor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×