Ce a făcut Cătălin Botezatu la biserică, la înmormântarea lui Alex Faur

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
04/05/2019, 16:33
Ce a făcut Cătălin Botezatu la biserică, la înmormântarea lui Alex Faur GALERIE FOTO
Ce a făcut Cătălin Botezatu la biserică, la înmormântarea lui Alex Faur Sursă foto: hepta.ro

Celebrul milionar Alex Faur a murit joi, în jurul orei 11, la vârsta de 40 de ani. Tânărul se confrunta cu probleme de sănătate, iar vedetele autohtone i-au sărit în ajutor, toți încercând să facă rost de sânge pentru el.

Ce a făcut Cătălin Botezatu la biserică, la înmormântarea celebrului milionar Alex Faur

Unele surse susțin că bărbatul suferea de leucemie, în timp ce altele spun că ar fi contactat salmonella, iar pe fondul unor infecții care nu au fost tratate la timp a suferit complicații. Celebrul milionar a fost înmormântat sâmbătă, la ora 13:00, la cimitirul Bellu din București. Familia și apropiații sunt încă în stare de șoc, căci dispariția sa a fost bruscă.

Prietenii și-au luat ”adio” de la omul pe care toți îl considerau comunicativ, pozitiv și plăcut. Prietenii au intrat vizibil afectați în biserică, iar printre cei care au sosit să îți ia rămas-bun de la Alex Faur s-au numărat: Amalia Năstase, fiul lui Cosmin Olăroiu, Dana Budeanu, Eli Saab, Cătălin Botezatu și mulți alții.

Ce a făcut Cătălin Botezatu la biserică, la înmormântarea lui Alex Faur
Alex Faur, alături de Botezatu, Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu
Sursă foto: google.com

Designerul și-a făcut apariția la biserică aducând o coroană

Plin de durere, celebrul creator de modă și-a făcut apariția la biserică cu o coroană de flori în mână, potrivit cancan.ro. „Am auzit acum câteva zile, nici nu am ştiut cât este de bolnav. Nu-mi vine să cred. Îl cunoscut de ani de zile, de peste 20 de ani. Nu-mi vine să cred că a încetat din viață. Nu mi-am imaginat că nu va supraviețui, a fost un băiat extraordinar”, a declarat designerul profund marcat de dispariția prietenului său.

Milionarul trecuse printr-o cumpănă, în urmă cu ceva timp, când mama lui s-a stins din viață. Faur a plecat în Peru, la un vraci, iar după întâlnirea cu acesta a decis să renunțe la vicii. În ultima perioadă, vedeta bea doar apă în club și adoptase un stil de viață sănătos. De altfel, aceasta a fost și ultima dorință a mamei sale, de a renunța la ceea ce îl trage înapoi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×