Ce avere avea Cristina Țopescu. Câți bani câștiga la Ministerul Sănătății

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 19:34
Ce avere avea Cristina Țopescu. Câți bani câștiga la Ministerul Sănătății
Ce avere avea Cristina Țopescu. Sursa foto: observator.tv

Cristina Țopescu a murit singură, într-o casă unde se pare că stătea cu chirie. Întreaga avere o împărțea cu câinii pe care îi iubea enorm și pentru care cheltuia până la ultimul ban, potrivit celor care au cunoscut-o.

Ce avere avea Cristina Țopescu

Jurnalista se angajase recent la Ministerul Sănătății, unde ocupa funcția de consilier pe probleme de comunicare. De aici lua în fiecare lună în jur de 5.000 de lei, potrivit România TV. Pe lângă salariu, Cristina Ţopescu primea și indemnizație de hrană.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Totodată, Cristina Ţopescu a deţinut firma La Fix Media Production SRL, la care a fost asociat unic încă din anul 2002. Firma figurează la Registrul Comerţului cu un salariat şi are ca obiect de activitate producţia de filme cinematografice şi video.

Firma Cristinei Țopescu a închieiat anul cu datorii

În 2018, ultimul an fiscal declarat, Cristina Țopescu a terminat pe minus, spre deosebire de anul 2015, când profitul net a fost 151.539 de lei. Concret, în 2018, firma La Fix Media Production SRL a terminat anul fiscal cu pierderi în valoare de 12.937 de lei.

Potrivit aceleiași surse, Cristina Țopescu a avut probleme cu banii în ultima perioadă și urma să rămână fără apă potabilă, din cauza datoriilor care s-au acumulat.

„Toată viaţă şi tot venitul ei îl dedica salvării animalelor. În ultimii doi ani, de la decesul domnului Cristian Ţopescu, Cristina a trecut printr-o mare dramă.

O depresie, care s-a accentuat şi din cauza pierderii a doi câini foarte dragi pe care i-a îngrijit până în ultima clipă. Era foarte greu să faci un program comun cu ea seara pentru că tot timpul mergea să ducă mâncare câinilor la diverse adăposturi”, a povestit dr.Monica Pop.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×