Garderoba Ducesei de Sussex, o avere! Meghan Markle a cheltuit aproape 1 milion de lire de când s-a căsătorit cu Prinţul Harry

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/01/2020, 12:38
Garderoba Ducesei de Sussex, o avere! Meghan Markle a cheltuit aproape 1 milion de lire de când s-a căsătorit cu Prinţul Harry GALERIE FOTO
Meghan Markle are o garderobă în valoare de aproape un milion de lire sterline. Sursa foto: hepta.ro. Colaj: Fanatik

Garderoba Ducesei de Sussex, Meghan Markle, s-a îmbogățit de când a devenit membră a Casei Regale, iar acum părăsește familia soțului ei, Prințul Harry, ceva mai bogată.

Pentru a vedea o parte din ținutele lui Meghan purtate în calitate de ducesă de Sussex, accesează galeria foto a articolului.

Meghan Markle are haine și bijuterii de 5 miliarde de lei vechi

Hainele, bijuteriile și accesoriile sale ajung la aproape 1 milion de lire sterline, notează presa britanică, iar această avere a fost acumulată în perioada în care a fost ducesă de Sussex cu drepturi și obligații depline.

Nevasta Prințului Harry a defilat în ultimii ani în creații ale unor designeri cunoscute, multe piese vestimentare fiind extrem de scumpe pentru britanicii de rând. A purtat branduri precum Dior, Givenchy, Prada și Chanel, printre altele.

Rochia de mireasă i-a costat pe contribuabilii britanici 200.000 de lire sterline

Jurnaliștii de la Daily Mail scriu că e foarte posibil ca majoritatea pieselor scumpe pe care le-a cumpărat să fi fost din banii contribuabililor britanici.

E adevărat că odată ce a devenit populară, Meghan a beneficiat de anumite reduceri din partea unor designeri cunoscuți, în speciali englezi.

Hainele, costumele, pantofii, poșetele, bijuteriile și rochiile pe care le are se ridică, atenție, la o valoare de 947.132 de lire sterline, aproape un milion.

În lei, vorbim despre 5.240.000, adică cinci miliarde de lei vechi! Într-adevăr, impresionant!

Numai ținutele pe care le-a primit de la Casa Regală în 2018, cele pe care le-a purtat la diferite evenimente, se ridică la fabuloasa sumă de 732.000 de lire sterline.

În timpul turului din Pacific, unde a fost alături de Prințul Harry, fosta actriță din serialul american „Suits” a cheltuit, din banii britanicilor, nici mai mult nici mai puțin decât 117.900 de lire sterline, adică aproximativ 655.000 de lei.

Numai cu nunta regală s-a cheltuit o adevărată avere. Rochia principală de mireasă, cea de la Givenchy, este estimată la 200.000 de lire sterline.

Pantofii Aquazzura sunt estimați la 1.000 de lire britanice, iar ceasul de la Cartier, o adevărată bijuterie, a costat Casa Regală 136.000 de lire. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai valoroase obiecte cu care ducesa s-ar fi ales din experiența ei monarhică.

f

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×