Meghan Markle și Prințul Harry, out și de la Muzeul de Ceară Madame Tussauds. Figurile, scoase de lângă cea a Reginei Elisabeta

Dan Suta   
în Stiri mondene
10/01/2020, 11:16
Meghan Markle și Prințul Harry, out și de la Muzeul de Ceară Madame Tussauds. Figurile, scoase de lângă cea a Reginei Elisabeta
Figurile de ceară ale lui Meghan Markle și a Prințului Harry, scoase de la Madame Tussauds. Sursa foto: hepta.ro

Meghan Markle și Prințul Harry și-au dat demisia din Casa Regală a Marii Britanii, iar decizia lor a avut tot felul de efecte ciudate, precum scoaterea figurilor de ceară a celor doi de la Muzeul Madame Tussauds din Londra.

Figurile de ceară ale lui Meghan Markle și Prințul Harry, scoase de lângă Regina Elisabeta

Figurile din ceară ale foștilor duci de Sussex au fost înlăturate de lângă celelalte care îi reprezintă pe membrii Familiei Regale.

Sculpturile erau pus elângă cele ale reginei Elisabeta a II-a și a ducelui de Edinburgh. Steve Davies, cel care conduce muzeul, spune că decizia de scoatere a figurilor este una regretabilă deoarece figurile celor doi duci erau cele mai populare.

Regina, foc și pară pe ducii de Sussex

„Alături de întreaga lume, reacţionăm la vestea surprinzătoare că ducii de Sussex vor renunţa la rolurile de membri seniori ai familiei regale”, a  declarat Davies, potrivit știrileprotv.ro. „De astăzi (joi, n.r.), figurile lui Harry şi Meghan nu vor mai sta alături de familia regală”, a mai spus directorul muzeului londonez.

Cei care s-au panicat trebuie să se liniștească. Harry și Meghan nu au ieșit de tot din Muzeul de Ceară. Cele două figuri au fost scoase doar din sala dedicată familiei regale britanice. Nu se știe deocamdată unde vor fi relocate acestea.

Decizia luată de Meghan Markle și Prințul Harry a luat prin surprindere opinia publică britanică, iar Regina Elisabeta a II-a a fost foarte indignată pentru că nu a fost anunțată, ci a aflat de pe Instagram, la fel ca întreaga opinie publică.

„Au avut nunta pe care și-au dorit-o, au primit casa pe care au vrut-o, biroul pe care și l-au dorit, au avut câți bani au vrut, echipa pe care au vrut. Ce vor mai mult?”, spun surse din interiorul Casei Regale.

„Este lipsit de fairplay felul în care cei doi s-au purtat cu Regina Elisabeta. Familia regală înțelege că vor să facă altceva, ceva diferit, însă modul în care au acționat nu e corect. Lumea este devastată”, mai spun surse regale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×