Furia Reginei Elisabeta după Megxit. Meghan Markle și Prințul Harry nu au anunțat-o că vor să renunțe la atribuții: „Au avut câți bani au vrut, ce vor mai mult?”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
09/01/2020, 11:48
Furia Reginei Elisabeta după Megxit. Meghan Markle și Prințul Harry nu au anunțat-o că vor să renunțe la atribuții: „Au avut câți bani au vrut, ce vor mai mult?”
Regina Elisabeta, furioasă după Megxit. Sursa foto: hepta.ro. Colaj: Fanatik

A fost Megxit! Regina Elisabeta a aflat odată cu toată lumea că Meghan Markle și Prințul Harry au decis să părăsească familia regală britanică din punctul de vedere al atribuțiilor pe care aceștia le aveau.

Regina Elisabeta, furioasă pe Meghan Markle și Prințul Harry după ce s-a produs inevitabilul Megxit

Regina a fost devastată la aflarea producerii acestui cutremur în Casa Regală. Presa britanică scrie că suverana nu a fost înștiințată de niciunul dintre cei doi și că nu și-ar fi imaginat niciodată că un membru al familiei o va trata cu atât de puțin respect.

Decizia ducilor de Sussex este considerată una dramatică, iar Reginei nu i-a picat tocmai bine. Surse apropiate Reginei au declarat pentru Daily Mail că suverana nu a fost niciodată chemată de vreunul dintre ei pentru a dialoga, pentru a rezolva anumite nemulțumiri pe care le aveau.

„Familia regală înțelege că vor să facă altceva”

„Au avut nunta pe care și-au dorit-o, au primit casa pe care au vrut-o, biroul pe care și l-au dorit, au avut câți bani au vrut, echipa pe care au vrut. Ce vor mai mult?”, spun surse din interiorul Casei Regale.

„Este lipsit de fairplay felul în care cei doi s-au purtat cu Regina Elisabeta. Familia regală înțelege că vor să facă altceva, ceva diferit, însă modul în care au acționat nu e corect. Lumea este devastată”, mai spun surse regale.

Meghan Markle și Prințul Harry au dat semnale de ceva vreme că nu se simt tocmai confortabili cu rolurile pe care le au în monarhia britanică.

De altfel, cei doi nu și-au petrecut sărbătorile alături de ceilalți membri, dorind să facă un Crăciun cât mai intim posibil, departe de cutumele de la Buckingham.

Înainte de sărbătorile de iarnă, cei doi au acordat un interviu pentru un post britanic de televiziune în care au declarat că se simt depășiți de tot ce înseamnă munca la Casa Regală. În acel interviu, Meghan chiar a plâns și a spus că e la capătul puterilor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×