Ce avere are Cătălin-Răzvan Paraschiv, coordonatorul jandarmilor de la protestul din 10 august

Nicoleta C   
în Stiri de ultima ora
16/08/2018, 12:05
Ce avere are Cătălin-Răzvan Paraschiv, coordonatorul jandarmilor de la protestul din 10 august GALERIE FOTO
Coordonatorul jandarmilor de la protestul Diaspora, Cătălin- Răzvan Paraschiv.

Ce avere  are Cătălin-Răzvan Paraschiv, coordonatorul jandarmilor de la protestul din 10 august.  Acesta  are niște încasări lunare impresionante. Bărbatul, numit și ”omul în alb” are o avere mare, dar și multe credite bancare. Comandantul unității de Jandarmerie care a condus trupele de ordine de la protestul Diaspora,  deține terenuri, apartamente și autoturisme. Acesta a recunoscut că el a condus trupele de oridin, în seara de luni, la protestul din Piața Victoriei, într-un interviu pentru Kamikaze.

Potrivit declarațiilor de avere, conform Libertatea, ”omul în alb” a încasat anul trecut peste 9.000 de lei pe lună, datoriă funției sale de comandant, din Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei. Bărbatul a primit anul trecut de la statul român 110.555 de lei, iar soția sa 59.400 de lei, de la firma Dantess District Heating, unde este inginer.

Ce avere are coordonatorul jandarmilor, Cătălin-Răzvan Paraschiv, de la protestul din 10 august
Potrivit declarațiilor de avere, conform Libertatea, ”omul în alb” a încasat anul trecut peste 9.000 de lei pe lună, datoriă funției sale de comandant.

Averea coordonatorului jandarmilor

Comandantul trupelor de ordin deține, împreună cu soția sa, două terenuri; unul are 1.100 de metri pătrați, ce a fost cumpărat în anul 2011, iar celălalt este agricol și are 2.500 de metri pătrați. Ambele terenuri sunt în zona Bolintin. Cei doi mai dețin împreună și o casă, cumpărată în anul 2015. Tot în anul 2015, Cătălin-Răzvan Paraschiv a primit, drept donație de la părinții săi, un apartament de 80 de metri pătrați, aflat în București. Anul precedent, acesta și-a achiziționat un autoturism, Citroen C-Elysee, dar și Daewoo Matiz, cumpărat în 2004.

Coordonatorul jandarmilor are avere, dar are și credite

Declarația de avere a Șefului Brigăzii de Intervenție a Jandarmeriei arată că acesta are trei credite în valoare de 70.000 de euro.
Acesta a recunoscut că el a condus trupele de oridin, în seara de luni, la protestul din Piața Victoriei, într-un interviu pentru Kamikaze.

Declarația de avere a Șefului Brigăzii de Intervenție a Jandarmeriei arată că acesta are trei credite în valoare de 70.000 de euro. Primul credit este la Garanti Bank, de 57.000 de euro, altul la ING, de 6.000 de euro, iar ultimul la BRD, în valoare de 33.913 lei.

Explicația coordonatorului trupelor de ordine legată de intervenția de la proteste

”Bărbatul în alb”, așa cum este numit peste tot în lumea virtuală, a răspuns întrebării care era pe buzele tuturor românilor aflați la protest, și nu numai: ”De ce au fost atacați și manifestanții pașnici?”. Acesta a declarat că în spatele oamenilor pașnici era grămada de oameni furioși, care aruncau cu diferite obiecte spre jandarmi. “La garduri sunt două-trei rânduri de cetățeni care erau foarte pașnici manifestau, scandau. Dar undeva în spatele lor – și vă rog luați imagini -, o să constataţi că sunt o grămadă și când spun o grămadă, vorbesc de mai multe sute de oameni care incitau la violenţă și provocau acte de violenţă.

Potrivit declarațiilor de avere, conform Libertatea, ”omul în alb” a încasat anul trecut peste 9.000 de lei pe lună, datoriă funției sale de comandant
Declarația de avere a Șefului Brigăzii de Intervenție a Jandarmeriei arată că acesta are trei credite în valoare de 70.000 de euro.

Au început prima oară la Antipa, după aceea au început dinspre Calea Victoriei, dinspre Titulescu, de pe Lascăr Catargiu și Iancu de Hunedoara, a început un atac masiv al manifestanților asupra forțelor de ordine” , a susținul Cătălin-Răzvan Paraschiv. Șeful Brigăzii de Intervenție a Jandarmeriei a mai precizat și că dacă lucrurile stăteau ca la protestele din anul trecut, s-ar fi rezolvat totul mult mai ușor. ”Dacă erau numai într-o zonă, cum a fost în 2017, de am reușit să izolăm zona respectivă,(…) se putea, dar aceștia se mișcau încontinuu și erau pe toată zona pieței, mai puțin spre Antipa, care era mai liniștită”, a explicat coordonatorul jandarmilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×