Ce au descoperit medicii legiști! A fost stabilită cauza morții Cristinei Țopescu (Surse)

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 14:49
Ce au descoperit medicii legiști! A fost stabilită cauza morții Cristinei Țopescu (Surse)
Care au fost cauzele morții Cristinei Țopescu. Sursa foto: realitatea.net

S-a aflat cauza morții Cristinei Țopescu! Medicii legiști au preluat cadavrul jurnalistei de la locuința sa, unde au găsit-o după aproape 3 săptămâni de la deces. Cristina Țopescu nu a mai fost de găsit din data de 19 decembrie 2019, însă o vecină a sunat la 112.

Care au fost cauzele morții Cristinei Țopescu

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani. Vedeta de televiziune nu a mai fost de găsit din data de 19 decembrie 2019. O vecină de-a ei a intrat în alertă după ce și-a dat seama c nu a mai văzut-o de mult, iar telefonul jurnalistei era închis.

Aceasta a sunat la 112, iar oamenii legii au făcut descoperirea tristă. Cristina Țopescu murise în propriul pat, îmbrăcată în pijamale. Primelor informații arată că fiica regretatului Cristian Țopescu a suferit un infarct în timp ce dormea, potrivit unor surse din anchetă, citate de observator.tv.

Surse din anchetă susțin că jurnalista Cristina Țopescu a suferit un infarct în timp ce dormea

Anchetatorii au precizat pentru aceleași surse că la fața locului nu s-a găsit un bilet de adio. Medicii legiști urmează să dea în scurt timp rezultatele autopsiei.

Trupul jurnalistei se afla deja în stare de putrefacție atunci când organele legii au intrat în domiciliul său, iar lângă ea au mai găsit și trupurile fără viață a doi dintre câinii jurnalistei.

Se pare că alți trei câini care se aflau în grija Cristinei Țopescu au supraviețuit timp de trei săptămâni, după ce au ros sacul cu mâncare pentru câini.

Cristina Țopescu era o mare iubitoare de animale și se implica ori de câte ori era nevoie pentru apărarea drepturilor animalelor de pretutindeni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×