Ce are Olivia Steer în frigider: ”O poză cât o mie de cuvinte”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
22/04/2020, 08:06
Ce are Olivia Steer în frigider: ”O poză cât o mie de cuvinte”
Cum păstrează Olivia Steer legumele proaspete în frigider: ”O poză cât o mie de cuvinte”. Sursa foto: Facebook.com

Olivia Steer este vegetariană de ani buni și mereu este întrebată de fani cum reușește să mențină un timp cât mai îndelungat legumele și verdețurile proaspete. Soția juratului „Românii au talent” Andi Moisescu a fotografiat două rafturi din propriul frigider și a povestit cum păstrează legumele cel puțin 10 zile.

Ce ține fosta prezentatoare TV Olivia Steer în frigider

Olivia Steer este devotată stilului ei vegetarian și inclusiv cei doi băieți pe care îi are cu prezentatorul Andi Moisescu au renunțat la carne. Vedeta susține că datorită legumelor și verdețurilor are energie și poftă de viață, lucru pe care îl recomandă și fanilor de pe rețelele de socializare.

Cum soția lui Andi Moisescu este întrebată adesea ce alimente consumă sau cum reușește să păstreze legumele și verdețurile proaspete mai mult timp, Olivia Steer a decis să fotografieze două rafturi din propriul frigider. Vedeta le-a arătat internauților cum își organizează frigiderul și chiar le-a dat acestora câteva sfaturi.

View this post on Instagram

Uneori, cred într-o poză, cît într-o mie de cuvinte (alteori, un haiku îmi ajunge). Am fotografiat două rafturi din frigider, după ce am fost întrebată, în dese rînduri, cum fac să păstrez legumele și frunzele proaspete și crocante, cît mai mult timp. Pe scurt, înfășor salata, spanacul, ridichile, cu frunze cu tot, în ștergar de bucătărie, din hîrtie sau pînză, și le așez în cutii de plastic cu capac ori acoperite cu folie, la frigider. Folia/capacul împiedică legumele de la suprafață să se deshidrateze, iar ștergarul absoarbe umezeala ce se condensează și se scurge, cu timpul, in cutie, menținîndu-le și pe cele de jos protejate. Rezistă, astfel, și 10 zile, fara probleme. Frunzele de mărar, pătrunjel, leuștean, lobodă le țin la rece, în recipiente cu apă, ca în vazele de flori, chiar și o săptămînă, la fel de verzi și proaspete, ca-n prima zi. _________________________ #vegetarian #veganlifestyle #greenveggies #rawveganism

A post shared by Olivia Steer (@oliviasteer) on

Cum păstrează vedeta legumele și verdețurile proaspete mai mult timp

„Uneori, cred într-o poză, cât într-o mie de cuvinte (alteori, un haiku îmi ajunge). Am fotografiat două rafturi din frigider, după ce am fost întrebată, în dese rânduri, cum fac să păstrez legumele și frunzele proaspete și crocante, cât mai mult timp.

Pe scurt, înfășor salata, spanacul, ridichile, cu frunze cu tot, în ștergar de bucătărie, din hârtie sau pânză, și le așez în cutii de plastic cu capac ori acoperite cu folie, la frigider.

Folia/capacul împiedică legumele de la suprafață să se deshidrateze, iar ștergarul absoarbe umezeala ce se condensează și se scurge, cu timpul în cutie, menținându-le și pe cele de jos protejate. Rezistă, astfel, și 10 zile, fără probleme.

Frunzele de mărar, pătrunjel, leuștean, lobodă le țin la rece, în recipiente cu apă, ca în vazele de flori, chiar și o săptămână, la fel de verzi și proaspete, ca-n prima zi”, a scris Olivia Steer pe pagina sa de Instagram.

Vedeta a mai povestit tot pe contul său de socializare că în fiecare săptămână comandă legume și verdețuri proaspete de la fermă din Târgoviște care i le aduce direct la ușă într-un timp destul de scurt.

Fosta prezentatoare TV a mărturisit că pentru un singur coș standard scoate din buzunar 65 de lei, dar merită pentru că aceste legume sunt crescute în aer liber și îngrășate numai cu bălegar.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×