Ce aduce Mercur retrograd pentru zodii. Patru nativi dau lovitura până la finalul lui iulie

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
09/07/2019, 10:54
Ce aduce Mercur retrograd pentru zodii. Patru nativi dau lovitura până la finalul lui iulie GALERIE FOTO
Patru nativi dau lovitura până la finalul lui iulie

Patru nativi dau lovitura până la finalul lui iulie! Mulți oameni cred că Mercur în retrograd aduce vești proaste și situații la fel de neplăcute, însă situația nu este deloc așa! Chiar dacă planeta comunicării intră în retrograd, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece lucrurile nu stau deloc așa rău cum v-ați închipui. Această perioadă când Mercur intră în retrograd sub semnul Leului, între 7 și 31 iulie, este foarte favorabilă pentru multe zodii, dar acestea patru se vor simți fantastic, iar lucrurile le merg din plin!

Patru nativi dau lovitura până la finalul lui iulie

Berbec

Mercur retrograd aduce cu sine distracție și te ajută să privești viața dintr-o lumină mult mai pozitivă. Iei legătura cu persoane din trecut, te bucuri de romantism și de toată energia pozitivă din jurul tău. Este posibil să întâlnești persoane noi și, pentru cei singuri, pot chiar să-și găsească sufletul pereche. La locul de muncă, totul merge ca pe roate, ești apreciat de șefi, iar colegii te respectă. Acasă totul merge bine, doar un proiect în gospodărie îți va da ceva bătăi de cap, dar vei reuși să îl duci la bun sfârșit, mai ales dacă soliciți ajutorul unui prieten.

Scorpion

Nativii Scorpion încep să privească lucrurile în profunzime și chiar devin mai empatici decât de obicei. Încerci să afli motivele pentru care persoanele tale apropiate acționează în felul în care o fac. Te pui în locul lor și vezi că ai fi făcut la fel. Viața este frumoasă, iar tu te bucuri din plin de ea. Te bucuri de multe expriențe noi care te ajută să îți îndeplinești mai multe vise mai vechi. Familia îți cere să se alăture distracțiilor tale, iar tu te vei conforma. Așadar, ieșirile la iarbă verde s-ar putea să devină o obișnuință în această perioadă.

Patru nativi dau lovitura până la finalul lui iulie
Patru nativi dau lovitura până la finalul lui iulie

Săgetător

Spiritualitatea este vedeta acestei perioade. Ești deja o fire spontană și aventuroasă, așa că această perioadă te va ajuta să ignori critica și să faci în continuare lucrurile care te fac fericit. Îți faci planuri de vacanță și chiar le vei pune în practică! În plus, un plan de afaceri nu îți dă pace. Ai șanse reale să te umpli de bani!

Pești

Creativitatea atinge cote maxime, din toate punctele de vedere, mai ales din punct de vedere al afacerilor. Găsești noi modalități de a face bani! Te bucuri de inspirație artistică și te ocupi de pasiunile tale de care nu ai avut timp în ultima perioadă. Acorzi mai multă atenție copilului care ești în interior. Îți propunem să joci și la loto, deoarece ai șanse reale de câștig!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×