Horoscop cu Mihai Voropchievici. Zodii norocoase în iulie. Cine dă lovitura

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
07/07/2019, 08:56
Horoscop cu Mihai Voropchievici. Zodii norocoase în iulie. Cine dă lovitura
Voropchievici a prezentat lista cu zodii norocoase în iulie. Sursa foto: Antena 3

Potrivit horoscopului realizat de Mihai Voropchievici, zodiile norocoase în iulie nu sunt puține la număr. Așa cum spune maestrul numerologiei și cititorul în stele, mulți nativi vor avea salturi rapide și calitative în existența lor. Vor da lovitura în toate sectoarele și vor avea parte de surprize frumoase de la viață chiar și cei care se așteaptă mai puțin.

Zodii norocoase în luna iulie, potrivit numerologului Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a enumerat câte zodii norocoase în iulie există. A vorbit despre norocul pe care îl au nativii în luna lui Cuptor în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. Acesta a dezvăluit și care vor fi zilele benefice pentru semnele zodiacale, zile în care pot realiza tot ce își doresc ori în care e bine să facă un pas în față.

Berbecii nu stau extraordinar de bine la capitolul bani în această lună, chiar dacă nu au parte de evenimente negative. Cu banii le va fi mai greu. Zilele norocoase pentru ei sunt 17 și 24 iulie. Cât despre Tauri, aceștia sunt norocoși din cale afară și vor găsi persoana potrivită care să le dea acea ambiție de care aveau nevoie. Au noroc deosebit pe 27 și 29 iulie.

Zodii norocoase în luna iulie. Imagine reprezentativă cu zodia Fecioară
Fecioarele își fac norocul cu mâna lor. Sursa foto: medium.com

Gemenii întâlnesc o persoană interesantă pe 10 iulie

Gemenii se numără printre zodiile norocoase în iulie, dar au lacune la capitolul dragoste și, oricât de mult ar căuta persoana perfectă, nu o vor găsi. Totuși, ceva frumos se întrezărește pe 10 iulie. O iubire nouă, o relație nouă, cine știe… Au noroc pe 19 și 28 iulie. Racii primesc surprize plăcute mai ales din partea partenerului de viață. Zile benefice sunt 12 și 21 iulie.

Leii, chiar dacă sunt norocoși din naștere, trebuie să fie în această lună ceva mai cumpătați, mai rezervați, mai pregătiți de viață. Zile norocoase: 16 și 21 iulie. Fecioarele au parte de zile cu ajutor din partea Divinității, iar pentru ele norocul nu vine decât dacă și-l fac cu mâna lor. Zile extraordinar de bune: 11 și 28 iulie.

Balanțele trec la un plan serios, iar aici Mihai Voropchievici vorbește în special despre Balanțele căsătorite. Surprize plăcute apar pe 8 și 9 iulie. Scorpionii se vor înconjura de oamenii potriviți la locul potrivit și au baftă la toate pe 12 și 14 iulie. Săgetătorii se bucură că iese soarele și pe strada lor, după o perioadă grea. Zilele norocoase: 13, 19 și 20 iulie.

Capricornii trebuie să lase graba la o parte și să se concentreze mai mult când muncesc. Au zile bune, iar acestea sunt 17 și 23 iulie. Vărsătorii devin mai încrezători în ce știu că pot realiza și se vede asta mai ales pe 11 și 16 iulie. Peștii se bucură că zona financiară are parte de plusuri în luna iulie. Zile benefice: 7, 13 și 26 iulie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×