Mihai Voropchievici dezvăluie ce flori ne reprezintă în funcție de zodie

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/03/2019, 19:59
Mihai Voropchievici dezvăluie ce flori ne reprezintă în funcție de zodie GALERIE FOTO

Mihai Voropchievici indică florile protectoare pentru fiecare zodie, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”. Iată ce însemană acestea și cum să impresionezi în funcție de ce flori îi dăruiești. „Am fost câte „puţin” din toate: Ţăran şi muncitor, actor, jurist, Iar acum dacă se poate. Mă fac „puţin”… epigramist. Plânge-te mai puţin, respiră mai mult; vorbeşte mai puţin, spune mai multe; urăşte mai puţin, iubeşte mai mult şi toate lucrurile bune sunt ale tale.”  

Mihai Voropchievici: Ce floare ne reprezintă în funcție de zodie?

O floare singură sau în buchet reprezintă ceva. Stelele mă fac mereu să mă cufund în visare, la fel cum, poate, şi punctele negre care reprezintă pe hartă oraşele şi satele mă fac să gândesc. Mă întreb: de ce punctele luminoase trebuie să fie mai puţin accesibile decât punctele negre de pe harta Franţei? Dacă mergem cu trenul în Tarascon sau poate în Rouen, am putea la fel de bine, prin moarte, să ajungem pe o stea.”  

Care sunt florile care ne reprezintă în fucnție de zodie:
Care sunt florile care ne reprezintă în fucnție de zodie:

Berbec: Are focul sub semn, focul înseamnă roșu, astfel că florile roșii pentru ei aprind pasiunea și sentimentele. Trandafirii sunt pe primul plan, apoi lalelele. Planta care este reprezentativă este caprifoi.

Gemeni: Au nevoie de ceva expansiv, ceva extraordinar pentru a-i surprinde până peste cap.  Aceștia au levănțica drept floare protectivă.

Rac: Florile albe sunt reprezentative pentru ei, ceva pur și sincer precum trandafirii albi, crinii sau lalelele.

Leu: Iubește florile în nunațe luminoase precum floarea-soarelui, orhideea, crăițe sau florile teiului.

Fecioare: Zorele de grădină, plantele pitice sau orice flori care sunt foarte sensibile, precum sunt ele. Fecioarele au nevoie de plante sensibile

Balanță: Crizantemele sunt potrivite pentru ele sau floarea martaloagă, care seamănă cu levănțica, doar că este lila.

Scorpion: Pe ei i-ar atrage plante exotice, cactuși sau chiar crizanteme.

Săgetător: Iubește florile mai neobișnuite! Adoră narcisele, lalelel sau rozmarinul.

Capricorn: Au nevoie de o floare care să reziste mai mult unde. Aceștia adoră gladiolele, panseluțele sau cactușii. De asemenea, și dafinul este preferat de ei, dar cea aducătoare de noroc este garoafa.

Vărsător: Le place floarea de cală, floarea de arțar dar cea de protecție a lor este orhideea, una foarte nobilă.

Peștii:  Au o gamă de flori foarte interesantă: magnolie, zambile, orhidee, etc, dar cea care îi protejează este crinul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×