Ce a spus Andreea Antonescu după ce Andreea Bălan s-a cununat: “Nu am vorbit”

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
10/08/2019, 19:08
Ce a spus Andreea Antonescu după ce Andreea Bălan s-a cununat: “Nu am vorbit” GALERIE FOTO
Andreea Antonescu a fost la cununia prietenei sale Andreea Bălan

Andreea Bălan și George Burcea s-au cununat civil, sâmbătă, iar la eveniment nu au lipsit apropiații cuplului, mai ales Andreea Antonescu! Cea din urmă a recunoscut că nu a vorbit prea multe cu Andreea Bălan despre evenimentul foarte important din viața ei, ci aceasta i-a trimis doar ora și locația.

Andreea Antonescu a fost la cununia prietenei sale, Andreea Bălan

„Nu am vorbit astăzi cu Andreea, am vorbit ieri cu Andreea pentru că na, știi cum e…Trebuie să ia o pauză măcar azi. Nu am vorbit despre eveniment, vorbim strict despre proiectele pe care noi le avem, mi-a dat locația, mi-a dat ora, scurt și la obiect, pentru că de asta aveam nevoie. 

Noi eram cu gândul la repetiții, puneam la unct ultimele detalii ale show-ului. Îi așteptăm aici cu toții. Pe Andreea o cunosc mai bine și nu știu dacă va reuși să se ascundă de data asta, dar sunt convinsă că în adâncul sufletului ei va fi extrem de emoționată. 

Andreea Antonescu a fost la cununia prietenei sale Andreea Bălan

”Andreea să nu ne mai surprindă cu evenimente din acelea care ne dau emoții puternice”

Se înțeleg extraordinar de bine, iar copilul va considera că este o altă petrecere. Vom merge și vom petrece. O petrecere mică, cu cele mai importante, apropiate persoane ale Andreei. Andreea să nu ne mai surprindă cu evenimente din acelea care ne dau emoții puternice”, a spus Andreea Antonescu, la Antena Stars.

Andreea Bălan a văzut cât este de importantă căsătoria oficială atunci când a fost la un pas de moarte, după ce a născut. Vedeta a realizat că partenerul ei de viață, George Burcea, nu putea lua decizia de a o deconecta sau nu de la aparatele care o țineau în viață artificial, dacă se ajungea până acolo, deoarece nu erau căsătoriți legal.

„Eu am trecut, acum câteva luni, printr-o perioadă foarte tristă, cu ceea ce mi s-a întâmplat când am născut-o pe Clara. Unul din motivele pentru care am decis să facem nunta anul acesta a fost faptul că George nu ar fi avut dreptul să decidă dacă să fiu deconectată de la aparate, în caz că pățeam ceva”, a mărturisit artista.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×