Ce a decis să facă Gabriela Firea după ce Cornelia Catanga i-a cerut o casă: “Aşa este normal”

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
26/07/2019, 10:27
Ce a decis să facă Gabriela Firea după ce Cornelia Catanga i-a cerut o casă: “Aşa este normal”
Primarul General al Capitalei Gabriela Firea îi caută Corneliei Catanga o locuință socială. Sursa foto: hepta.ro

Cornelia Catanga nu are doar probleme de sănătate, ci nici nu mai are o locuință. După ce a fost externată cântăreața de muzică de petrecere i-a cerut Gabrielei Firea o locuință socială. Primarul Capitalei nu a întârziat să-i răspundă artistei.

Gabriela Firea caută soluții pentru a-i găsi o casă Corneliei Catanga

Cornelia Catanga nu mai scapă de probleme. După ce a rămas fără casă pentru că nu și-a mai putut plăti ratele, artista a fost operată zilele trecute după ce a suferit un stop cardio-respirator. Cântăreața nu mai are voie să urce pe scenă timp de două luni și nu știe cum să facă rost de bani. Cornelia Catanga i-a cerut ajutorul Gabrielei Firea în speranța că primarul general al Capitalei îi va găsi o locuință.

Gabriela Firea i-a răspuns imediat cântăreței și i-a mai spus că a doua zi va fi sunată de consiliera ei. Totodată, primarul Capitalei spune că va face tot posibilul să-i găsească o casă. „Sunt sensibilă la orice situație de acest gen nu doar de ce prezentată de familia domnei Catanga, am să fac tot ce se poate, în limita legislației și a spirtului legii, mă voi apleca cu drag și asupra dosarului doamnei Catanga. Mâine o va suna consiliera mea care ține oricum legătura cu domnia sa și cu care s-a mai întâlnit, și încercăm să vedem dacă există posibilitatea eliberării unui apartament existent sau să facem eforturi pentru a cumpăra, pentru că așa este normal” a declarat Gabriela Firea la România TV, potrivit libertatea.ro.

Cornelia Catnga nu mai are voie să cânte timp de 2 luni
Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu locuiesc la niște prieteni după ce și-au pierdut casa. Sursa foto: playtech.ro

Problemele se țin lanț de Cornelia Catanga

Cornelia Catanga și soțul ei Aurel Pădureanu locuiesc în prezent la niște prieteni. „Stăm la niște prieteni. Nu știu cât o să mai stau aici. Eu nu-mi aduc aminte absolut nimic. Eram cu nora mea și cu fiul meu, cu Alexandru. I-am spus ceva lui Alexandru și știu că de pe scaunul acela am căzut jos, n-am mai știut de mine.”, a povestit artista despre momentul în care a făcut stop cardio-respirator.

Cântăreața a declarat în cadrul unei emisiuni TV că încearcă de doi ani să vorbească cu primarul Capitalei Gabriela Firea și să-i ceară o locuință. „ De doi ani mă chinui să ajung la dânsa și nu am putut, dați-vă seama că nu am putut. Am fost împiedicată și nu am ajuns la doamna Firea. Dacă ajungeam, eu sunt convinsă 99,9% că mă ajuta.”, a spus cântăreața la România TV.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×