Cazul din Wuhan care aruncă lumea medicală în aer! Bărbat mort după ce s-a vindecat de coronavirus

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
05/03/2020, 14:48
Cazul din Wuhan care aruncă lumea medicală în aer! Bărbat mort după ce s-a vindecat de coronavirus GALERIE FOTO
o nouă victimă, prima externată din spital, în Wuhan. Sursa foto - Rouzbeh Fouladi / Zuma Press / Profimedia

Există un caz din Wuhan care aruncă lumea medicală în aer! Un bărbat în vârstă de 36 de ani a murit din cauza unei insuficienţe respiratorii.

Cazul din Wuhan care aruncă lumea medicală în aer!

Totul s-a petrecut la doar cinci zile după ce a fost externat dintr-un spital construit special pentru cei cu noul coronavirus.

Conform raportului, eliminat ulterior, bărbatul a fost internat la spitalul construit pentru a trata pacienţii cu simptome uşoare şi moderate pe 12 februarie. Lucrul acesta avea să fie confirmat și de soția acestuia.

Bărbat mort după ce s-a vindecat de coronavirus

Doctorii au transmis că bărbatul s-a vindecat și a fost externat două săptămâni mai târziu cu recomandarea să stea într-un hotel de carantină timp de 14 zile

Cu toate acestea, soţia bărbatului a spus că acesta a început să se simtă rău la două zile de la externare. În data de 2 martie, avea să ajungă de urgență la un spital, acolo unde a şi murit.

În certificatul de deces eliberat de comisia de sănătate din Wuhan se menţionează drept cauză directă Covid-19. Mai mult de atât, spitalul Fangcang a transmis o notă urgentă în care se arată că există şi alţi pacienţi externaţi care s-au îmbolnăvit din nou.

De altfel, unitatea medicală a început să facă teste de anticorpi la toţi pacienţii înainte de a-i externa, pentru a se asigura că sunt recuperaţi complet. În China, a fost deschisă între timp şi o clinică de reabilitare pentru pacienţii recuperaţi după Covid-19

Un detaliu interesant este acela că, în prezent, coronavirusul se răspândeşte în prezent mai rapid în afara Chinei decât în interiorul acestei ţări, evoluţie care conduce lumea în teritoriu necunoscut.

Epidemia poate încă să fie ţinută sub control, au transmis reprezentanți ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×