Caz şocant la un supermarket. A dispărut în urmă cu 10 ani şi a fost găsit mort în spatele unui congelator. Cine e victima

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
26/07/2019, 09:16
Caz şocant la un supermarket. A dispărut în urmă cu 10 ani şi a fost găsit mort în spatele unui congelator. Cine e victima
Larry a fost găsit mort la supermarketul unde lucra, după 10 ani de căutări. Sursa foto: Youtube CBS 17

Un caz macabru face vâlvă în Statele Unite ale Americii. Un bărbat dispărut de mai bine de 10 ani a fost găsit mort în spatele unui congelator de la supermarketul unde muncea. Cadavrul a fost descoperit de colegii săi, iar foarte mulți americani se întreabă cum a fost posibil ca atâta timp angajații să nu facă nici măcar curățenie în respectivul magazin și cum de nimeni nu a simțit vreun miros mai ales în primele zile ale decesului acestuia.

Tânăr de 25 de ani, găsit mort după 10 ani de căutări

Larry Ely Murillo-Moncada lucra la un supermarket din statul american Iowa. Acesta dispăruse pe 28 noiembrie 2009. La începutul acestui an, după 10 ani așadar, rămășițele lui au fost descoperite în spatele congelatorului din magazinul alimentar unde acesta muncea. Tânărul de 25 de ani plecase de acasă în seara zilei de 28 noiembrie, de când nu a mai fost văzut niciodată.

Părinții băiatului au declarat pentru presa americană că se confrunta cu depresia și că în ultimele zile, înainte de dispariția sa, acesta era foarte supărat și abia vorbea cu oamenii din jurul lui. Conform CNN, băiatul ar fi luat niște medicamente care îi provocau tulburări de comportament.

Larry căzuse între perete și congelator

Anchetatorii au ajuns la concluzia că mortul pe care l-au descoperit în supermarket este Larry Murillo Moncada, după prelevarea unor probe ADN. De asemenea, procurorii au comparat hainele cu care acesta a fost văzut ultima oară în viață. Oamenii legii au și o explicație în legătură cu modul în care a murit acesta.

Conform procurorilor criminaliști, Larry se urcase pe congelatorul din fața supermarketului, acolo unde se mai întâlneau să socializeze angajații magazinului. Acesta ar fi căzut în spațiul dintre perete și congelator și a rămas blocat acolo. Cazul a fost clasat drept moarte accidentală, căci în urma analizelor nu s-au descoperit traumatisme.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×