Cadavru descoperit în toaleta unei biserici din Buzău! Polițiștii au demarat o anchetă

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
19/11/2018, 13:15
Cadavru descoperit în toaleta unei biserici din Buzău! Polițiștii au demarat o anchetă
Un cadavru a fost descoperit în dimineața aceasta într-o biserică miitară din Buzău!

Un cadavru a fost descoperit într-o biserică din Buzău! Oamenii legii stabilesc detaliile despre identitatea bărbatului, dar și despre cauzele care au adus decesul său. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău a oferit declarații în privința acestui tragic eveniment.

Oamenii legii din județ au demarat deja, conform procedurilor, o anchetă.  Primele ipotze spun că bărbatul a murit de frig. După efectuarea necropsiei, va fi stabilită cauza morții.

Cadavru în toaleta unei biserici din Buzău!

Amalia Călugăru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Buzău a specificat că trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost descoperit într-o toaleta unei biserici, în ziua de luni dimineață, 19 noiembrie. Totul s-a petrecut în biserica militară din Cimitirul Eroilor. Polițiștii au cuprins prima ipoteză.

Se pare că bărbatul ar avea în jur de 60 de ani. Acesta nu are o locuință, motiv pentru care s-a adăpostit de frig în interiorul bisericii, la toaletă. Primele informații arată că pe trupul bărbatului nu sunt deloc urme de violență, dar nici de degerături. După descoperirea macabră, echipe de criminaliști s-au deplasat de urgență la locul incidentului. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală. Necropsia este în desfășurare, iar aceasta va spune exact cauza decesului bătrânului.

Moarte suspectă!

În acest an, tot în Buzău, a mai fost descoperită o moarte cel puțin suspectă. Un bărbat a fost găsit mort în locuința de vacanță. Se pare că acesta obișnuia să se retragă pe timpul verii în comuna Smeeni, la casa sa de vacanță. Din nefericire, doi vecini i-au găsit trupul neînsuflețit. Oamenii au intrat în curte din cauza faptului că acesta nu dăduse niciun semn de zile bune.

Alt deces de neimaginat s-a produs în comuna Movila Banului. Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost găsit fără suflare. Acesta a fost găsit în niște circumstanțe greu de crezut. Bătrânul avea pantalonii dați până la genunchi și cizme de cauciuc în picioare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×