Caz șocant la Bârlad! Tânără tâlhărită și răpită de fostul concubin, ajutat de tatăl și de fratele victimei

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
09/12/2019, 15:30
Caz șocant la Bârlad! Tânără tâlhărită și răpită de fostul concubin, ajutat de tatăl și de fratele victimei
Tânără tâlhărită și răpită de fostul concubin ajutat de tatăl și de fratele victimei. Sursa foto: newsbv.ro

Un caz mai puțin obișnuit a avut loc la Bârlad, acolo unde o tânără de 23 de ani a fost tâlhărită și răpită de fostul concubin. Șocant este faptul că bărbatul a fost ajutat în demersul său infracțional chiar de tatăl și de fratele fetei răpite!

Tânără tâlhărită și răpită de fostul concubin, ajutat de tatăl și de fratele victimei

Incidentul șocant a avut loc chiar în autogara din Bârlad, acolo unde fata de 23 de ani aștepta autobuzul pentru a pleca spre casă. Tânăra din comuna vasluiană Iana a fost răpită şi tâlhărită de fostul ei iubit, la comiterea infracţiunilor participând, la solicitarea bărbatului, tatăl şi fratele victimei.

Fata a fost aşteptată de fostul concubin, care a obligat-o să meargă la domiciliul său din comuna Coroieşti, fiind ajutat de fratele şi de tatăl femeii. Martorii au sunat imediat la 112 și au raportat incidentul, iar oamenii legii au intervenit imediat.

Fostul concubin și tatăl victimei au primit mandat de arestare pentru 60 de zile

”Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Bârlad al Poliţiei Municipiului Bârlad au probat activitatea infracţională a trei bărbaţi, în vârstă de 24, 51 şi 33 de ani, din comuna Coroieşti, respectiv comuna Iana, judeţul Vaslui, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În urma cercetărilor efectuate,  poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, bărbaţii sus-menţionaţi au tulburat ordinea şi liniştea publică în zona autogării din municipiul Bârlad. Acolo, aceştia, prin violenţă, au deposedat o rudă de-a lor, o femeie în vârstă de 23 de ani, din comuna Iana, de telefonul mobil şi au lipsit-o de libertate în mod ilegal. Victima a fost transportată cu o maşină, împotriva voinţei sale, de la Bârlad până în localitatea Hreasca, comuna Coroieşti, judeţul Vaslui”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Fostul concubin, dar și tatăl victimei, au ajuns în arest pentru 24 de ore, după care au primit mandat de arestare pentru 60 de zile. Fratele victimei, în vârstă de 24 de ani, este cercetat în libertate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×