Tânără răpită din fața unei secții de votare din Baia Mare! Oamenii au filmat totul și au sunat la poliție

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
24/11/2019, 17:20
Tânără răpită din fața unei secții de votare din Baia Mare! Oamenii au filmat totul și au sunat la poliție
Tânără răpită din fața unei secții de votare din Baia Mare. Sursa foto: turdanews.ro

Imagini șocante au fost filmate de oameni pe o stradă din Maia Mare, acolo unde o tânără a fost luată pe sus de pe o trecere de pietoni și aruncată într-o mașină, chiar din fața unei secții de votare! Șoferul a demarat în trombă și s-a făcut nevăzut cu tot cu victima sa. Oamenii au sunat imediat la 112.

Tânără răpită din fața unei secții de votare din Baia Mare

Oamenii legii au fost sesizați de mai multe apeluri la 112, care spuneau că o fată a fost răpită ziua-n amiaza mare de pe trecerea de pietoni din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare. Oamenii legii au oprit mașina respectivă în trafic, la 30 de kilometri depărtare.

„La ora 12:38 poliţiştii au fost sesizaţi prin trei apeluri prin 112 despre faptul că o tânără, care se afla pe bulevardul Independenţei din Baia Mare, a fost urcată cu forţa într-un autoturism. De îndată poliţiştii s-au mobilizat şi au demarat activităţile specifice în vederea găsirii tinerei.

https://www.facebook.com/directmm.ro/videos/733949287085991/?t=1

Tânăra răpită spune că a mers de bunăvoie cu răpitorul ei

După 41 de minute de la sesizare, respectiv la ora 13.19, autoturismul în care aceasta se afla a fost oprit de poliţişti pe strada Gutinului din Baia Sprie”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Întreaga scenă a fost filmată de mai mulți martori aflaţi în parcul Dacia din Baia Mare, o zonă situată la câţiva metri de locul în care tânăra a fost luată cu forţa.

Oamenii legii au stabilit că fata răpită este minoră, are 17 ani, iar cel care a răpit-o este un cunoscut de-al ei, în vârstă de 19 ani. Ambii sunt acum la poliție, unde dau explicații în fața anchetatorilor. În faţa poliţiştilor, fata a negat faptul că ar fi fost răpită.

Tânăra a susţinut că a urcat de bună voie în maşina tânărului pentru a merge cu acesta la un restaurant din localitatea Mara. Martorii susţin însă că fata ţipa în momentul în care a fost urcată cu forţa în maşină,iar apoi a fost filmată când lovea cu pumnii și picioarele în geamul mașinii!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×