Alexandru Cumpănașu susține că Alexandra Măceșanu a fost răpită și dată unei rețele de traficanți arabi

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
02/11/2019, 18:55
Alexandru Cumpănașu susține că Alexandra Măceșanu a fost răpită și dată unei rețele de traficanți arabi
Alexandra Măceșanu dată unei rețele de traficanți arabi. Sursa foto: playtech.ro

Chiar dacă Gheorghe Dincă a mărturisit în fața anchetatorilor că a răpit-o pe Alexandra Măceșanu, a violat-o, după care a omorât-o, iar IML-ul a ajuns la concluzia că mai mulți dinți de-ai fetei au fost găsiți în butoiul în care monstrul din Caracal spune că a ars trupul fetei, Alexandru Cumpănașu susține că fata este vie.

Alexandru Cumpănașu spune că Alexandra Măceșanu a fost răpită și dată unei rețele de traficanți arabi

Mai mult decât atât, unchiul fetei spune că Alexandra Măceșanu ar fi fost vândută unui milionar arab care a vrut să-și completeze haremul cu minora din România.

”A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului”, a declarat recent Alexandru Cumpănașu potrivit kanald.ro.

Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat?

Mama Alexandrei și unchiul ei, Alexandru Cumpănașu, au fost în Italia, au făcut plângeri și la autoritățile de acolo, după ce au existat persoane care au susținut că au văzut-o pe tânără într-o zonă în care se află prostituatele. Nu s-a găsit însă nicio probă palpabilă.

Între timp, se pare că procurorii nu au probe suficiente pentru a-l trimite în judecată pe Gheorghe Dincă pentru omor. Asta în condițiile în care anchetatorii nu îl vor mai putea ține mult timp în arest preventive deoarece, potrivit Constituţiei României, orice inculpat poate rămâne în arest preventiv maxim 180 de zile.

”În circa o lună ar trebui făcută (n.r.: trimiterea în judecată), pentru că altfel apare riscul să ajungă să fie pus în stare de libertate, potrivit Constituţiei României şi a legilor naţionale. Nu cred că există acest risc, pentru că nu şi-l asumă niciun procuror. (…). Este posibil să mai fie audiat. El este dispus să mai dea declaraţii, întotdeauna a fost dispus”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Dincă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×