Alexandru Cumpănașu, ironizat după ce a mers cu Kalașnikovul la TVR: „De aia era bună armata!” Foto + Video

Alexandru Cumpănașu, ironizat după ce a mers cu Kalașnikovul la TVR: „De aia era bună armata!” Foto + Video GALERIE FOTO
Alexandru Cumpănașu a tras cu Kalașnikovul în studioul TVR *foto: captură youtube

Candidatul independent la alegerile prezidențiale, fostul jurnalist Alexandru Cumpănașu, a făcut din nou furori după ce a apărut la o emisiune la Televiziunea Română cu o mitralieră de tip AK-47 cu care l-a speriat pe prezentatorul TVR Ionuț Cristache. Cumpănașu nu a reușit însă să impresioneze lumea cu calitățile sale de tir întrucât a împușcat foarte greu baloanele care îi serveau drept ținte și care au fost puse în platoul de filmări ai televiziunii publice.

Alexandru Cumpănașu s-a făcut de râs când a mers cu o mitralieră Kalașnikov la TVR

Alexandru Cumpănașu a intrat pe platoul TVR însoțit cu de un Kalașnikov. Acesta a spus că trasul cu arma reprezintă unul dintre hobby-urile sale: „Merg des în poligon, este un hobby de-al meu. Pentru azi am ales un AK 47. Nu e chiar de jucărie, dar e o replică. Este o preocupare bărbătească aceasta. Nu este un pistol cu bile, e în genul acestuia, doar că doare mai tare. Aici avem siguranța, focul automat și foc cu foc. Este în folosit în general de către poliție. Avem poligon privat în București, eu merg în fiecare lună și plătesc 200 de lei pe oră”, a spus unchiul Alexandrei Măceșanu.

Candidatul independent la alegerile prezidențiale nu a reușit însă să impresioneze. El a spart foarte greu baloanele din platou care erau puse acolo drept ținte, fapt ce a atras amuzamentul prezentatorului tv:
„Ionuț Cristache: Păi…nu aveați experiență?
Alexandru Cumpănașu: Ba da
Ionuț Cristache: Trebuie sparte baloanele
Alexandru Cumpănașu: Da, nu e forța suficient de mare
Ionuț Cristache: Am înțeles”

alexandru cumpanasu si-a pierdut complet mintile

Gepostet von Felix Țele am Donnerstag, 31. Oktober 2019

Momentul lui Cumpănașu a fost ironizat pe internet

Jurnalistul Vlad Petreanu l-a ironizat pe candidatul la alegerile prezidențiale care s-a lăudat că va decapita mafia, dar nu știe nici cum se ține arma în mână. „Uite d-aia era bună armată obligatorie, dacă apucai arma de încărcător făceai buba imediat, că gradatul nu ierta”, a spus acesta.

Uite d-aia era buna armata obligatorie, daca apucai arma de incarcator faceai buba imediat, ca gradatul nu ierta.

Gepostet von Vlad Petreanu am Samstag, 2. November 2019

„Bibanu’ ăsta nu știe nici sa ţină flinta, nici să ochească, iete cum ia linia de tragere cu cupola de la Patriarhie, dacă ăla era akameu adevărat, îi zbura din mâini şi-i făcea şi emblemă pe frunte”, „Dacă mai avea și recul jucăria aia, îl dădeau jos cu șpaclul de pe decorul tvr-ului” sau „Tot îi bine că nu se uită prin țeavă că aveam un candidat mai puțin”, s-au amuzat utilizatorii pe facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×