Alexandru Cumpănașu, mesaj sfâșietor despre nepoată ucisă: „Alexandra era pe un pod, am văzut-o atât de clar, zâmbea”

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
01/11/2019, 16:48
Alexandru Cumpănașu, mesaj sfâșietor despre nepoată ucisă: „Alexandra era pe un pod, am văzut-o atât de clar, zâmbea”GALERIE FOTO
Alexandru Cumpănașu spune că a visat-o pe Alexandra Măceșanu. Sursa foto - facebook

Candidat la alegerile prezidențiale, Alexandru Cumpănașu a postat un mesaj sfâșietor despre nepoată ucisă! Acesta spune că a visat-o pe Alexandra Măceșanu. Adolescenta i-a apărut pe un pod. Îl privea și îi zâmbea. Acesta o striga disperat, iar la un moment dat, pe mâna ei, a observat o brățară pe care chiar el i-o dăruise ultima oară când s-au văzut. „Îngerul din vis”, așa și-a numit Cumpănașu postarea.

Alexandru Cumpănașu, mesaj sfâșietor despre nepoată ucisă!

După lunile de chin, după ce viața mea și a familiei mele a fost dată peste cap, după sfidarea instituțiilor, după ce am descoperit o cloacă de mafioți în instituții, după nopțile nedormite cu gândul la găsirea nepoatei mele, am avut, în sfârșit, parte de un moment de liniște noaptea trecută… Un moment care, emoțional, m-a dat peste cap complet. Am visat-o pe Alexandra.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Era pe un pod, am văzut-o atât de clar, zâmbea. Încercam, disperat, să o strig „Alexandra!! Unde ești?”, în van… M-am uitat la mâna cu care își răsfira părul și am văzut ceva: o brățară micuță, pe care i-am dăruit-o ultima oară când ne-am văzut. În acel moment m-am trezit, plângând și profund neliniștit, deși un înger mi s-a arătat în vis.

„Alexandra era pe un pod, am văzut-o atât de clar, zâmbea”

Nu voi avea pace, până când nu o voi putea strânge în brațe din nou, până când părinții ei nu se vor putea întoarce acasă și să o vadă zâmbind, ca în acest vis, pe fiica lor, Alexandra”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de facebook. Vă readucem aminte că Alexandra Măceșanu a dispărut pe 25 iulie. O zi mai târziu, Gheorghe Dincă a fost arestat, acesta recunoscând că a răpit-o și ucis-o pe fată.

De altfel, Alexandra a sunat chiar în timp ce era sechestrată la numărul de urgență 112, însă polițiștii nu au intervenit. Conform desfășurătorului discuției, nepoata lui Cumpănașu le-a dat operatorilor mai multe indicii despre locul unde s-ar putea afla.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×