Prezentatorul de știri Alex Ferariu, out de la B1 TV după ce în presă s-a scris de legătura lui cu Alexandru Cumpănașu

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
28/10/2019, 16:47
Prezentatorul de știri Alex Ferariu, out de la B1 TV după ce în presă s-a scris de legătura lui cu Alexandru Cumpănașu
Alex Ferariu, dat afară de la B1 TV după ce s-a aflat că i-a dat bani cu împrumut lui Alexandru Cumpănașu. Sursa foto: B1 TV/ știrilekanald.ro. Colaj: Fanatik

Prezentatorul de știri Alex Ferariu a fost pus pe liber de B1 TV după ce în presă au apărut informații despre legătura lui cu politologul Alexandru Cumpănașu. Mai exact, Ferariu l-ar fi împrumutat pe candidatul la alegerile prezidențiale remarcat în urma scandalului de la Caracal cu nici mai mult, nici mai puțin decât 300.000 de euro în anul 2015.

Alex Ferariu, dat afară de la B1 TV

Boșii de la B1 TV au decis scoaterea de pe post a lui Ferariu, asta după ce numele său a apărut în declarația de avere a lui Alex Cumpănașu. Televiziunea nu a dorit ca imaginea ei să aibă de suferit, mai ales că dosarul crimelor de la Caracal a împărțit România în două. Pentru a evita orice tip de speculație și acuzație, cei de la B1 au preferat să renunțe astfel la colaborarea cu jurnalistul, scrie paginademedia.ro.

„Respect decizia lor de a încheia colaborarea și singurul regret pe care îl am este că o să îmi fie dor de echipa de profesioniști cu care am lucrat. Nu vreau să comentez mai mult”, a declarat prezentatorul de știri de la  B1 TV, conform aceleiași surse. „Voi continua proiectele pe care le am. Printre acestea soluția de servicii online de tip Push Instruments”, a mai spus realizatorul.

Ferariu, consilier al ministrului Alex Petrescu

Înainte de B1 TV, Alex Ferariu a lucrat la Național TV, Antena 3 și a prezentat Observatorul de la Antena 1. Între anii 2013 și 2015 a fost editor-prezentator la B1 TV, iar din 2015 simplu prezentator. În anul 2017, Fieraru a fost consilier al fostului ministru al Economiei, Alex Petrescu și vicepreședinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, unde activează și în aceste zile. Printre alte funcții notabile mai enumerăm cea de consilier și secretar de stat la Ministerul Cercetării și administrator de rețea la departamentul de Comunicații/ PR de la Transelectrica (2018).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×