Caz șocant în Vrancea. Un tânăr și-a omorât fratele pentru că i-a certat iubita

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
06/01/2020, 19:35
Caz șocant în Vrancea. Un tânăr și-a omorât fratele pentru că i-a certat iubita
Un tânăr de 23 de ani și-a ucis fratele de 35 de ani dintr-un motiv halucinant. Sursa foto: pixabay.com

Presa din Vrancea a relatat un caz de-a dreptul halucinant. Un tânăr în vârstă de 23 de ani și-a ucis cu bestialitate fratele mai mare (35 de ani) după ce iubita sa a fost trasă la răspundere de acesta, precum și de mama bărbaților.

Un tânăr și-a înjunghiat fratele în urma unui scandal în familie

Un tânăr din satul Irești, județul Vrancea și-a ucis fratele cu bestialitate dintr-un motiv de-a dreptul halucinant. Scandalul a pornit după ce mama tânărului ucigaș și fratele acestuia au mers în camera iubitei și au început să o certe.

Criminalul a auzit și a venit în cameră să-și lovească fratele. În cele din urmă inculpatul a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat propriul frate în spate. Autoritățile au fost informate prin apel la serviciul de urgență 112 chiar de iubita ucigașului.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea medicii care au ajuns la locuința unde s-a petrecut omorul l-au resuscitat pe bărbatul de 35 de ani, dar nu au mai putut face nimic. În cele din urmă a fost declarat decesul.

Tânărul de 23 de ani a fost arestat prevenit pentru 30 de zile

Polițiștii care au ajuns la fața locului au stabilit că tânărul de 23 de ani consumase băuturi alcoolice. Organele de poliție l-au arestat preventiv pe ucigaș, inițial pentru 24 de ore. În cele din urmă a ajuns în fața procurorilor cu propunere de arestarea preventivă.

„Agresiunea s-a produs in locuința comuna. Agresiunea a avut loc pe baza unui conflict spontan și pe fondul consumului de băuturi alcoolice”, apare în declarația polițiștilor din Vrancea, relatează ziaruldevrancea.ro.

Tânărul din Vrancea urmează să stea în perioada 5 ianuarie – 3 februarie în spatele gratiilor fiind arestat pentru o perioadă de 30 de zile.  În situația în care va fi găsit vinovat riscă să stea ani buni la închisoare.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, pentru arestarea preventivă a inculpatului A.R. si în consecinţă: În temeiul art. 226 Cod procedură penală raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului A.R.

Bărbatul este cercetat pentru infracţiunea de omor asupra unui membru de familie, prevăzută de art. 188 al.1 Cod penal raportat la art. 199 al.1 Cod penal, pe o perioada de 30 zile, începând cu data de 05 ianuarie 2020 până pe 03 februarie 2020 inclusiv”,  se arată în cererea procurorilor, scrie spynews.ro.

Decizia Tribunalului Vrancea poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunțare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×