Caz șocant în Satu Mare! Au băgat în gura unui câine o petardă, care apoi a explodat. Recompensă pentru găsirea făptașilor

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
01/01/2020, 12:24
Caz șocant în Satu Mare! Au băgat în gura unui câine o petardă, care apoi a explodat. Recompensă pentru găsirea făptașilor GALERIE FOTO
Cîinele este într-o situație critică. Sursa foto presasm.ro

Caz șocant în Satu Mare acolo unde mai mulţi bărbaţi i-au băgat o petardă în gură unui câine. Aceasta a explodat, iar animalul a fost grav rănit. Câinele a ajuns în cele din urmă la un medic veterinar, dat starea lui este una gravă.

Caz șocant în Satu Mare!

Conform primelor informații, câinele nu avea proprietar, însă era un obișnuit al locurilor. Acesta era hrănit de localnici și lumea nu s-a plâns niciodată de el. Acum, asociaţia care l-a preluat oferă recompensă celor care pot da detalii despre indivizii care i-au făcut rău câinelui.

Trebuie să știți că legile în România sunt aspre pentru asemenea probleme. Astfel, o faptă ca aceasta se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Au băgat în gura unui câine o petardă, care apoi a explodat

Mai mult de atât, conform studiilor internaţionale aproape toţi criminalii în serie, cât şi autorii celor mai cumplite masacre din istoria Americii, sunt cunoscuţi pentru antecedentele lor în chinuirea animalelor.

Aceștia au tendința întâi de a se comporta oribil cu animalele, înainte să facă primele victime umane. Unul din doi criminali în serie a început prin a tortura animale, spun statisticile de peste ocean.

„Aceste javre sunt viitorii criminali ai României, asta trebuie să înţeleagă şi societatea.

FBI are o listă cu toţi cei care comit astfel de crime contra animalelor, au văzut relaţia directă dintre autorii acestor acte de cruzime asupra animalelor şi cei care comit crime”, a declarat la Digi24 Tudor Ionescu, consilier general la Primăria Bucureşti.

De remarcat că la începutul lunii decembrie, un alt câine a fost găsit la marginea orașului Satu Mare, ucis prin înjunghiere. Pe masa parlamentarilor se află un proiect de lege care majorează pedepsele pentru cei care torturează animalele.

De altfel, cele mai multe victime ale petardelor sunt copiii și animalele de companie. În plus, studiile au arătat că zgomotul făcut de petarde crește nivelul de stres al bebelușilor și al animalelor de companie.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×