Un câine a pornit maşina stăpânului şi s-a învârtit preţ de o oră! Poliția nu a putut să intervină

Alex Năstase   
în Stiri mondene
23/11/2019, 19:38
Un câine a pornit maşina stăpânului şi s-a învârtit preţ de o oră! Poliția nu a putut să intervină GALERIE FOTO
Imagine cu mașina condusă de câine. sursa foto - facebook

Un câine a pornit maşina stăpânului şi s-a învârtit preţ de o oră! S-a întâmplat în Florida, Statele Unite ale Americii, acolo unde un patruped a profitat de neatenţia stăpânului său. Bărbatul a ieșit din autoturism fără să oprească motorul. Mare greșeală pentru că patrupedul, Max pe numele lui, a mișcat fără să vrea schimbătorul de viteze. Pentru că mașina avea cutie automată, autoturismul a pornit în marșarier, spre surprinderea vecinilor.

Un câine a pornit maşina stăpânului şi s-a învârtit preţ de o oră!

Unii dintre ei au rămas muți de umire, în timp ce alții au sunat imediat la poliție. Doar că, agenții n-au putut interveni aproape o oră. Au privit doar de pe margine, timp în care mașina condusă de Max a dărâmat cutii poștale și tomberoane de gunoi. S-a oprit într-un final, iar câinele a fost eliberat. Stăpânul era fericit că acesta nu a provocat pagube prea mari. Mașina a fost zgâriată și ușor avariată.

„Este incredibil, aproape că nu îmi vine să cred că așa ceva s-a întâmplat. Am văzut live totul. Câinele ăla a apăsat fără să vrea pe schimbător. Mașina a luat-o din loc și s-a învârtit serios aproximativ o oră. A lovit niște tomberoane, niște cutii poștale.

Poliția nu a putut să intervină

Noi țipam la el, încercam să-i explicăm, dar Max, am înțeles că așa îl cheamă se uita la noi și, well, conducea. Adică se învârtea. Drept pentru care toată lumea s-a dat din cașea lui și am sperat că nu se va opri totul cu o tragedie. În cele din urmă a ieșit bine.

Stăpânul trebuie să repare câteva lucruri, să-și pună la punct mașina. Și să-l învețe să conducă, probabil. Ceva aptitudini e clar că are animalul. a dat un super spectacol” a spus un martor printre râsete

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×