Caz șocant în Prahova! Elev desfigurat, la școală, după ce a fost stropit cu substanțe toxice

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
28/11/2019, 11:06
Caz șocant în Prahova! Elev desfigurat, la școală, după ce a fost stropit cu substanțe toxice GALERIE FOTO
Un elev a ajuns la spital după ce a căzut acid pe el. Sursa foto - facebook

Caz șocant în județul Prahova acolo unde un elev a rămas mutilat pe viață după ce a fost stropit din greșeală cu substanțe pentru lecția de chimie. Copilul, aflat în clasa a 8-a, ar fi fost chemat de un angajat al școlii care l-a rugat să-l ajute să mute un dulap încuiat. Din păcate, înăuntru se aflau mai multe materiale pentru lecțiile de chimie. La un moment dat, dulapul a fost scăpat iar în interior s-au spart mai multe sticle cu substanțe.

Caz șocant în Prahova!

Conform primelor informații, în urma scurgerii substanțelor, copilul ar fi fost pătat cu acid, pe piciorul drept. Presa locală scrie că la scurt timp, băiatul a început să se simtă rău și, în cele din urmă, a fost trimis acasă. Pe drum, acesta a leșinat și a fost găsit de un localnic, care, îngrozit de rănile copilului, a sunat la numărul de urgență, 112. Elevul a fost preluat de un echipaj de ambulanţă.

Acesta a ajuns de urgenţă la un spital din Bucureşti, unde a fost supus unui transplant de piele. El s-a întors acasă zilele acestea, după aproape trei săptămâni de internare. IPJ Prahova a confirmat deschiderea unei anchete care este coordonată de un procuror. „Copilul meu a stat 18 zile în spital, timp în care i s-a făcut un transplant de piele pe coapsa dreaptă. S-a întors acum acasă, în timp ca să dea tezele.

Elev desfigurat, la școală, după ce a fost stropit cu substanțe toxice

Acum suntem la medic, să vedem cum evoluează starea sa de sănătate. Din ce mi-a povestit, îl ajuta pe mecanicul şcolii să mute un dulap, acesta a fost încuiat, probabil nu ştia nimeni ce este în el, iar la un moment dat dulapul s-a răsturnat peste el”, a povestit pentru „Telegrama” mama băiatului.

Întrebată dacă a fost contactată de autorităţile locale ori de reprezentanţii şcolii şi dacă aceştia i-au dat explicaţii ori şi-au oferit sprijinul, femeia a răspuns „prea puţin”, adăugând că „s-au oferit câţiva oameni să ajute când a fost internat, apoi n-a mai venit nimeni să discute”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×