Un nou caz Sorina, la Caraș Severin! „Mi-au răpit fetița din spital”

Alex Năstase   
în Stiri mondene
26/11/2019, 14:47
Un nou caz Sorina, la Caraș Severin! „Mi-au răpit fetița din spital” GALERIE FOTO
Imagine cu asistemta maternală vorbind la telefon. Sursa foto - antena3.ro

Un nou caz Sorina este în plină desfășurare la Caraș Severin! Sunt acuzații foarte grave în această situație, una în care o fetiță în vârstă de 7 ani de zile este disputată de 2 familii, ambele din județul Caraș. Conform , angajaţii de la DGASPC au păcălit familia asistenţilor maternali şi au luat copila din spital. Mai exact, asistenţii spun că au fost chemaţi cu fetiţa la medic, li s-a cerut să aştepte pe hol, iar între timp cei de la DGASPC au intrat în cabinet şi au luat copila.

Un nou caz Sorina, la Caraș Severin!

 ”Am venit cu o fetiță pe care o aveam în palsament și au rapit-o. Mi-au răpit fetița de o oră și ceva. A fost răpită din salon. Doctora curantă mi-a luat-o să o duca la psiholog și fetița plângea că nu voia, că ea trăiește spaima că o va lua familia adoptivă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Au venit aici patru persoane mi-a scos-o Și au dat-o în gura lupului. S-a întors în două minute și a spus ca au luat fetița și au plecat cu ea. Protecția Copilului din Caraș. Nu stiu cine sunt. Mi-au răpit-o din spital. 

Fetiţa nu e bolnavă, e doar speriată şi face stări de anxietate că se simte mereu în nesiguranţă. A luat-o doctoriţa curantă, în care eu aveam încredere, că a zis că-i face evaluarea psihologică. Mi-a luat fetiţa din mână. Fetiţa plângea: vreau şi mami, vreau şi mami! Atunci, fetiţa a predat-o în gura lupului, la nenorociţii ăştia. 

„Mi-au răpit fetița din spital”

Lumea a văzut cum fetița se zabte și nu voia să plece și spunea vreau la mami”, a zis femeia cu ochii în lacrimi, în urma celor trăite. Vă reamintim că în kijlocul verii a avut loc un adevărat scandal. Atunci, Sorina, o fetiță crescută de o asistentă maternală din Baia de Aramă, județul Mehedinți a fost adoptată, după multe peripeții de o familie de români stabilită în Statele Unite ale Americii.

Cazul Sorinei a fost foarte mediatizat după ce a fost luată cu forța din casa asistentei maternale care a crescut-o încă de la vârsta de 1 an și două luni. Familia Săcărin s-a luptat pentru fetița pe care au adoptat-o și au reușit să ajungă, în cele din urmă, în SUA, acolo de unde fetița a trimis mai multe mesaje prin care a transmis că își iubește noua viață.

 

Închide ×