Un nou caz Sorina, la Caraș Severin! „Mi-au răpit fetița din spital”

Alex Năstase   
în Stiri mondene
26/11/2019, 14:47
Un nou caz Sorina, la Caraș Severin! „Mi-au răpit fetița din spital” GALERIE FOTO
Imagine cu asistemta maternală vorbind la telefon. Sursa foto - antena3.ro

Un nou caz Sorina este în plină desfășurare la Caraș Severin! Sunt acuzații foarte grave în această situație, una în care o fetiță în vârstă de 7 ani de zile este disputată de 2 familii, ambele din județul Caraș. Conform Antena 3, angajaţii de la DGASPC au păcălit familia asistenţilor maternali şi au luat copila din spital. Mai exact, asistenţii spun că au fost chemaţi cu fetiţa la medic, li s-a cerut să aştepte pe hol, iar între timp cei de la DGASPC au intrat în cabinet şi au luat copila.

Un nou caz Sorina, la Caraș Severin!

 ”Am venit cu o fetiță pe care o aveam în palsament și au rapit-o. Mi-au răpit fetița de o oră și ceva. A fost răpită din salon. Doctora curantă mi-a luat-o să o duca la psiholog și fetița plângea că nu voia, că ea trăiește spaima că o va lua familia adoptivă.

Au venit aici patru persoane mi-a scos-o Și au dat-o în gura lupului. S-a întors în două minute și a spus ca au luat fetița și au plecat cu ea. Protecția Copilului din Caraș. Nu stiu cine sunt. Mi-au răpit-o din spital. 

Fetiţa nu e bolnavă, e doar speriată şi face stări de anxietate că se simte mereu în nesiguranţă. A luat-o doctoriţa curantă, în care eu aveam încredere, că a zis că-i face evaluarea psihologică. Mi-a luat fetiţa din mână. Fetiţa plângea: vreau şi mami, vreau şi mami! Atunci, fetiţa a predat-o în gura lupului, la nenorociţii ăştia. 

„Mi-au răpit fetița din spital”

Lumea a văzut cum fetița se zabte și nu voia să plece și spunea vreau la mami”, a zis femeia cu ochii în lacrimi, în urma celor trăite. Vă reamintim că în kijlocul verii a avut loc un adevărat scandal. Atunci, Sorina, o fetiță crescută de o asistentă maternală din Baia de Aramă, județul Mehedinți a fost adoptată, după multe peripeții de o familie de români stabilită în Statele Unite ale Americii.

Cazul Sorinei a fost foarte mediatizat după ce a fost luată cu forța din casa asistentei maternale care a crescut-o încă de la vârsta de 1 an și două luni. Familia Săcărin s-a luptat pentru fetița pe care au adoptat-o și au reușit să ajungă, în cele din urmă, în SUA, acolo de unde fetița a trimis mai multe mesaje prin care a transmis că își iubește noua viață.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×