Caz şocant în Iaşi! O tânără, mamă a doi copii, s-a sinucis inexplicabil! Nu a lăsat bilet de adio

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
22/10/2019, 18:15
Caz şocant în Iaşi! O tânără, mamă a doi copii, s-a sinucis inexplicabil! Nu a lăsat bilet de adio
Un nou caz șocant a îngrozit opinia publică. Sursa foto: expresspress.ro

Un nou caz șocant a îngrozit și revoltat în egală măsură opinia publică din țara noastră, după ce o tânără de doar 20 de ani din Iași s-a sinucis fără nicio explicație. Mamă a două fetițe de 2, respectiv 4 ani, aceasta a fost găsită fără suflare de iubitul său, într-o pădure din apropierea casei.

Familia fetei este în stare de șoc

Împietrită de durere, familia fetei nu reușește să înțeleagă motivele care ar fi determinat-o să-și dorească moartea, chiar dacă aceasta a mai avut în trecut izbucniri de furie și părea măcinată de griji. Nimic nu anunța, însă, un astfel de gest necugetat.

Rudele victimei susțin că au pornit în căutarea ei cu o seară înainte, văzând că tânăra nu mai da niciun semn de viață. Partenerul său a fost cel care a găsit-o până la urmă, spânzurată în pădurea de la Schitu Duca. Îngrozit de scena cumplită la care tocmai fusese martor, bărbatul a alertat imediat autoritățile, care, conform procedurii, au deschis o anchetă în acest caz. Pentru moment, oamenii legii nu au reușit să afle motivele care ar fi determinat-o să-și pună capăt zilelor, mai ales că nu există un bilet de adio, cum se întâmplă de regulă în astfel de situații.

O tânără s-a spânzurat într-o pădure din apropierea locuinței. Sursa foto: ziuadeiasi.ro
O tânără s-a spânzurat într-o pădure din apropierea locuinței. Sursa foto: ziuadeiasi.ro

Mătușa victimei a crezut că glumește când amenința că-și va lua viața

Totodată, mătușa fetei a dezvăluit că aceasta era măcinată de gânduri negre în ultima perioadă și amenința că își va lua viața. Nimeni nu a luat-o, însă, în serios, până când a fost prea târziu. „A căutat-o toată noaptea bărbatu-su cu un cumnat de-al ei. Nu erau bătăi în familia lor, era o fată gospodină. Acum o lună, tot aşa, a zis că se spânzura, a zis că nu mai poate să mai trăiască, nu-i mai place viaţa”, a povestit femeia, cu lacrimi în ochi.

Acum 3-4 zile m-am întâlnit cu ea, cu bărbatul, ea a plecat cu copiii acasă. Am vorbit cu dânsa, era foarte….nu ştiu ce s-a putut întâmpla. Fiecare rămâne şocat, că-i tânără, păcat, îmi vine să plâng”, a declarat și o vecină. Între timp, conform procedurilor, polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cele două minore au rămas în grija unei rude.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×