Două gemene din România s-au sinucis într-un parc din Paris! Ce au scris în biletul de adio

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/03/2019, 11:28
Două gemene din România s-au sinucis într-un parc din Paris! Ce au scris în biletul de adio GALERIE FOTO
Caz șocant! Două gemene din București s-au sinucis într-un parc din Paris!

Caz șocant în Paris! Două gemene din București s-au sinucis într-un parc din sudul orașului. Cele două femei erau născute în 1970 și se numeau Lucreția și Mariana, conform actelor găsite asupra lor. De asemenea, în apropierea locului unde s-a produs incidentul, a fost găsită o scrisoare, în limba franceză, din care reiese că este vorba de o sinucidere. Cadravrele au fost găsite în jurul orei  7:15 de un bărbat care se plimba prin parc, în lacul Montsouris.

Două gemene din București s-au sinucis într-un lac din Paris

Cadavrele a două surori gemene au fost găsite de către un bărbat care se plimba în parcul ales de cele două ca fiind ultima vedere de pe lumea aceasta. Trecătorul a alertat imediat poliția cu privire la evenimentul văzut, potrivit publicației franceze online Le Parisien. Femeile se numeau Lucreția și Mariana, iar domiciliul lor era în București, conform actelor găsite. Adâncimea apei din zona în care s-au sinucis cele două, din lacul Montsouris, din Paris, era de 82 de centrimetri.

Anchetatorii spun că este foarte probabil ca femeile să se fi sinucis, din primele informații, potrivit scrisorii găsite pe o bancă din apropierea locului în care și-au luat viața. Astfel de evenimente se petrec destul de rar în parcurile din Paris, așa că specialiștii au considerat faptul că cea mai plauzibilă variantă a primelor momente după incident ar fi că este o dublă sinucidere. ”La prima vedere, nu am descoperit urme de violenţă pe corpul victimelor, dar abia după raportul medicului legist putem trage o concluzie” , au declarat oamenii legii.

Două gemene din București s-au sinuci într-un parc din Paris
Două gemene din București s-au sinucidere într-un parc din Paris

Sinucidere gemene

Un alt caz al unor gemene care s-au sinucis în Cluj-Napoca a șocat pe toată lumea. Cestea s-au spânzurat, aruncându-se de pe scaunele pliante cumpărate cu o zi înainte. “Este posibil ca aceasta melodie sa le sustina o anumita stare de transa”, a declarat pentru HotNews.ro psihologul Mircea Tălpean.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×