Cauza morții lui Leo Iorga. Artistul a suferit vreme îndelungată de cancer

Cauza morții lui Leo Iorga. Artistul a suferit vreme îndelungată de cancer
Cauza morții lui Leo Iorga. Sursa foto: antena3.ro

Cauza morții lui Leo Iorga este una care ucide milioane de oameni în fiecare an. Artistul a murit la vârsta de 54 de ani după o lungă și grea luptă cu cancerul. Leo Iorga a câștigat câteva bătălii, după ce a fost operat de mai multe ori în străinătate, însă boala a revenit de fiecare dată.

Cauza morții lui Leo Iorga

Anunțul morții lui Leo Iorga a venit de la Adrian Ordean, colegul său de trupă, care a anunțat pe rețelele de socializare moartea colegului său. ”Acum 5 minute, colegul meu de trupa LEO IORGA a plecat spre o lume mai buna…DUMNEZEU SA-L IERTE Va ramane in inimile noastre pentru totdeauna”, a scris acesta pe Facebook.

Leo Iorga (54 de ani) a început lupta cu cancerul în 2011, când a fost suspus unei operaţii de extirpare a unei tumori canceroase la plămâni, la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală.

Lei Iorga s-a luptat cu cancerul timp de 8 ani

În 2014, Leo Iorga a suferit şi o operaţie pe creier pentru extirparea unei tumori de trei centimetri. În urma operaţiei, care a durat trei ore, tumoarea canceroasă a fost eliminată complet.

Un an mai târziu, artistul a trecut printr-o altă intervenţie chirurgicală prin care i-a fost extirpată glanda suprarenală stângă, care nu mai funcţiona în parametri normali de câţiva ani. Cancerul i-a atacat organ după organ lui Leo Iorga. Ultima operație la care a fost supus a avut loc în Germania.

Medicii au găsit și au îndepărtat o tumoră canceroasă apărută la femurul cântărețului. Artistul mai avea un plămân, după ce medicii au decis să-i extirpeze plîmânul bolnav. Din păcate, starea artistului se agravase în ultima perioadă. Soția sa anunțase cu câteva zile în urmă că acesta a ajuns la spital din cauza unei pneumonii. În ultimele luni, artistul își petrecuse tot mai mult timp prin unitățile medicale.

Leo Iorga a murit înainte să-și vadă visul împlinit. Dorea tare mult să cânte din nopu pe scenă, alături de colegii săi, pe data de 20 noiembrie, la aniversarea trupei Compact. Din păcate, artistul a pierdut lupta cu cancerul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×