Câți bani le-a dat lăutarilor la priveghi Iustina, iubita din Austria a lui Nicu Maharu! I-a îmbogățit

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/03/2019, 11:27
Câți bani le-a dat lăutarilor la priveghi Iustina, iubita din Austria a lui Nicu Maharu! I-a îmbogățit GALERIE FOTO
Familia a plătit sume uriașe de bani pentru funeraliile lui Nicu Maharu

Vestea încetării din viață a lui Nicu Maharu a căzut ca un trăznet asupra tuturor celor care îl iubeau.  Întreaga familie va participa la înmormântarea și priveghiul celebrului interlop. Nu putea să lipsească  nici iubita sa, venită special din Austria.

Câți bani le-a dat Iustina lăutarilor, la priveghiul iubitului său

Iustina va participa în cursul zilei de astăzi la funeraliile iubitului său, cel supranumit „Regele petrecerilor”. Imediat cum a ajuns la Ghimpați, locul în care Nicu Maharu își va dormi somnul de veci, iubita sa a comandat o coroană uriașă, pe care a depus-o la sicriul interlopului.

După înmormântare, va avea loc priveghiul organizat în memoria lui Nicu Maharu, Iustina fiind cea care a pus la punct toate detaliile, ajutată, bineînțeles de familia interlopului. Și nu s-a zgârcit deloc, scoțând din buzunar nu mai puțin de 2.000 de lire sterline pentru toți lăutarii care vor cânta la ceremonie.

Nicu Maharu va fi înmormântat astăzi
Nicu Maharu va fi înmormântat astăzi

Lăutarii au fost plătiți regește să cânte la priveghiul lui Nicu Maharu

Priveghiul va fi organizat în sala Căminului Cultural și se anunță un eveniment de seamă, pe măsura fostului mare interlop și om de afaceri. Iustina Paris nu s-a uitat deloc la bani, recompensându-i cu generozitate pe lăutarii care au venit să cânte în memoria iubitului său, Nicu Maharu.

Reamintim că Nicu Maharu a încetat din viață în urmă cu câteva zile. Cunoscutul interlop și om de afaceri suferea de cancer, boală cu care se lupta de mai bine de un an. „E o zi tristă pentru mine și pentru familia mea și pentru toți cei care l-au cunoscut pe tatăl meu, Nicu Maharu. Locul unde va fi depus sicriul cu trupul neînsuflețit se află în comuna Ghimpați, județul Giurgiu, la Căminul Cultural (primăria Ghimpați)! Cine l-a iubit pe Nicu Maharu și vrea să îl vadă pentru ultima oară este așteptat să vină. Înmormântarea va fi sâmbătă la ora 13:00! , este mesajul transmis de Florian, fiul secret al interlopului.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×