Nicu Maharu este grav bolnav! Prietenii săi se sperie când îl văd cum arată!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/08/2018, 15:00
Nicu Maharu este grav bolnav! Prietenii săi se sperie când îl văd cum arată! GALERIE FOTO
Nicu Maharu a recunoscut ca este foarte bolnav

Nicu Maharu este grav bolnav! Cunoscut ca fiind unul dintre cei mai de temut interlopi, Nicu Maharu a ajuns de ceva vreme de nerecunoscut. Prietenii săi rămân șocați atunci când îl văd. Transformarea se datorează însă unei boli extrem de grave cu care a fost diagnosticat recent.

Foarte slab și fără păr pe cap, Nicu Maharu nu se lasă însă doborât de boală și continuă să aibă același stil de viață, cu petreceri și nopți albe, alături de prieteni și domnișoare care mai de care mai frumoase.

Citește și Un avocat a fost asasinat! Ce interlopi a apărat în instanță

Citește și Anchetă internă la DIICOT, după dispariția lui Ghenosu! Cine l-a informat pe interlop! 

Nicu Maharu bolnav, dar petrecăreț

Din cauza stilului de viață nu foarte liniștit, Nicu Maharu a suferit un atac cerebral, în urmă cu câteva luni, care i-a provocat o paralizie tempora, dar principala sa problemă de sănătate este una mult mai gravă. Micu Maharu a recunoscut că este bolnav. “Am avut o decădere în urma căreia am paralizat pe partea dreaptă. Am fost foarte rău. Am o tumoră la cap. Cancer!”, a declarat Maharu.

Pe lângă această ultimă problemă de sănătate, Nicu Maharu mai suferă și de diabet, o altă boală care i-a pus mari probleme în trecut și pe care acum trebuie s-o țină sub control. Nicu Maharu, pe numele său real, Nicolae Molea, a ajuns celebru în urma relației pe care a avut-o cu la fel de celebra, Simona Sensual. După o relație tumultoasă de șapte ani, cu certuri, violențe și împăcări, cei doi s-au despărțit.

Interlopul se pare că este încă în relații bune cu Simona Sensual, aceasta chiar oferindu-i ajutorul pentru a putea depășii problemele grave de sănătate. Dacă Nicu Maharu petrece și acum, Simona Sensual a ieşit ”la pensie” din lumea mondenă şi nu mai vrea să audă de show-uri, prezentări de modă sau alte mondenităţi. Îşi vede doar de pastile şi de sănătatea sa cam şubredă.

Deşi nu credeaţi să auziţi asta vreodată, Simona Sensual nu mai vrea nici măcar să fie recunoscută pe stradă. S-a vopsit, s-a îngrăşat câteva kilograme, iar în ultimii ani se luptă cu problemele sale de sănătate, aceasta suferind de tahicardie. Simona Sensual, pe numele adevărat Simona Cristina Ştefania Suhoi, s-a născut pe 15 ianuarie 1983, la Bucureşti şi a fost ani la rând una dintre vedetele cele mai mediatizate din lumea mondene din România. Ea a devenit cunoscută după ce a fost Fata de la Meteo, din Libertatea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×