Câți bani încasa Daniel Osmanovici de la CNAS! Ce salariu avea vedeta TV care a demisionat după ce a comis o eroare majoră de comunicare

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
25/07/2019, 11:50
Câți bani încasa Daniel Osmanovici de la CNAS! Ce salariu avea vedeta TV care a demisionat după ce a comis o eroare majoră de comunicare GALERIE FOTO
Daniel Osmanovici şi+a dat demisia după o declaraţie nu tocmai inspirată. Sursa foto - facebook

FANATIK îți spune câți bani încasa Daniel Osmanovici de la CNAS! Astfel, fostul purtător de cuvânt al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate avea un salariu uriaș pentru România, funcția pe care a pierdut-o acesta fiind una remunerată cu bani mulți. Osmanovici și-a dat demisia la doar câteva zile după ce a afirmat că „oamenii mor oricum, și cu un sistem, și fără”.

Câți bani încasa Daniel Osmanovici de la CNAS!

Vă reamintim că Daniel Osmanovici a fost numit în funcția de șef al Serviciului de Relații cu Asigurații, Presă și Purtător de cuvânt anul trecut, la finalul lunii iulie. De altfel, CNAS anunța atunci că a angajat un şef al acestui serviciu din dorința instituţiei de „a-și îmbunătăți comunicarea cu mass-media, cu asiguraţii, dar și cu proprii angajați.

Totul vine în contextul în care sunt în pregătire o serie de proiecte cu impact important asupra politicilor de sănătate, asupra prevenției și a gradului general de sănătate al populației”. Conform rapoartelor CNAS, Daniel Osmanovici a luat bani frumoşi cât timp a ocupat această funcţie. Nu mai puţin de 8500 de lei lunar a primit vedeta.

Câți bani încasa Daniel Osmanovici de la CNAS! Daniel Osmanovici
Daniel Osmanovici a plecat din televiziune pentru a lucra în PR. Sursa foto – facebook

Ce salariu avea vedeta TV care a demisionat după ce a comis o eroare majoră de comunicare

Practic, în cele zece luni cât a fost purtător de cuvânt al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Osmanovici a adunat venituri de aproximativ 100.000 de lei. Newsweek a scris că ultima declarație de avere semnată de Daniel Osmanovici data din luna august a anului trecut, și cuprindea doar veniturile încasate de la Antena 1, acolo unde a fost prezentator de știri.

De remarcat că la o simplă verificare a site-ului Casei Naționale de Asigurări de Sănătate se poate observa cum în perioada februarie – iunie 2019 această instituție nu a transmis publicului niciun comunicat de presă.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×