Câţi bani ia Cristiano Ronaldo pentru o postare pe Instagram. Câştigă peste 3000 de salarii minime cu o singură poză

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
04/02/2020, 10:38
Câţi bani ia Cristiano Ronaldo pentru o postare pe Instagram. Câştigă peste 3000 de salarii minime cu o singură poză GALERIE FOTO
Cristiano Ronaldo este omul numărul 1 pe Instagram. Sursa foto - Jonathan Moscrop/CSM via ZUMA Wire)

Oameni și oameni, bani și…BANI! Cam atât am putea spune după ce s-a aflat cât încasează Cristiano Ronaldo pentru o postare pe Instagram. Starul portughez rupe norii atunci când vine vorba de rețelele de socializare.

Câţi bani ia Cristiano Ronaldo pentru o postare pe Instagram

Astfel, jucătorul lui Juventus câștigă anual mai mulți bani de pe urma postărilor decât din salariul plătit de italieni. Vă vine să credeţi sau nu, dar CR7 produce, atenţie, nu mai puţin de 47.8 milioane de dolari pe an.

Banii aceştia vin de pe urma postărilor făcute pe Instagram. Ca fapt divers, Juventus îl plătește cu 34 de milioane de dolari pe sezon. Făcând o medie a postărilor pe anul trecut, suma devine una aproape incredibilă pentru zilele noastre.

Câştigă peste 3000 de salarii minime cu o singură poză

Aproximativ 900 de mii de euro încasează Ronaldo pentru fiecare postare „publish” pe Instagram. De remarcat că portughezul are în spate o întreagă echipă care se ocupă de imaginea lui în social media.

Și oamenii își fac banii din plin având în vedere că Ronaldo e cel mai urmărit om de pe Planetă pe Instagram. Portughezul a devenit prima persoană care a depășit 200 de milioane de urmăritori pe această rețea de socializare.

Un singur cont are mai mulţi urmăritori decât el. Vorbim însă de cel al reţelei de socializare, care a strâns 330 de milioane de urmăritori.

Ronaldo este secondat pe această reţea de cântăreaţa Ariana Grande (173 de millioane de urmăritori) şi de actorul Dwayne Johnson (170 de millioane).

Al doilea sportiv după numărul de urmăritori pe Instagram este atacantul argentinian al FC Barcelona, Leo Messi. Marele rival al portughezului este însă departe de Ronaldo. Are „numai” 141 de milioane, fiind al optulea la „general.

Al treilea sportiv este brazilianul lui PSG, Neymar cu 132 de milioane, cel care și încheie Top 10. Trebuie specificat că portughezul Ronaldo a acceptat să promoveze pe Instagram branduri precum Nike sau Clear Haircare.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×