Cine e mama lui Cristiano Ronaldo, femeia care voia să îl avorteze

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
13/02/2019, 14:36
Cine e mama lui Cristiano Ronaldo, femeia care voia să îl avorteze GALERIE FOTO
Mama lui Cristiano Ronaldo a vrut să îl avorteze

Mama lui Cristiano Ronaldo este femeia care l-a susținut pe starul portughez în toate deciziile pe care le-a luat, dar și în momentele dificile din viața lui. Puțini știu însă că Maria Dolores Dos Santos Aveiro voia să îl avorteze în momentul în care a aflat că este însărcinată. „Vezi, mamă, voiai să faci avort şi eu sunt cel care întreţine toată casa acum”, i-ar fi spus Ronaldo la un moment dat.

În cartea „Mama curajoasă”, Dolores povestește episoade neștiute din viața familiei. Dolores și-a pierdut mama când avea doar 5 ani, iar tatăl ei a abandonat-o, astfel că a ajuns să crească într-un orfelinat, fiind despărțită de ceilalți frați. Mama lui Cristiano Ronaldo povestește și despre problemele cu alcoolul pe care le avea soțul ei, dar și despre un moment de cumpănă, în care a fost însărcinată și s-a gândit serios să avorteze. Avea 30 de ani și 3 copii, însă medicul nu a vrut să facă avortul.

Mama lui Cristiano Ronaldo a vrut să îl avorteze

„Nu voiam să duc la capăt sarcina, aşa că am decis să beau bere neagră până cînd corpul meu nu ar mai fi putut suporta. Dar nu a avut efect şi sarcina a decurs bine şi s-a născut Cristiano. Acum sunt fericită că lucrurile nu au ieşit cum voiam. E şi un sfat pe care aş vrea să-l dau femeilor din lumea întreagă: nu faceţi avort! Nici nu ştiţi câtă bucurie v-ar putea aduce copilul pe care, poate, într-un anumit moment nu-l doriţi”, a declarat Dolores în momentul în care și-a lansat cartea.

Cristiano Ronaldo, alături de mama lui
Cristiano Ronaldo, alături de mama lui

Mama lui Cristiano Ronaldo a dezvăluit ce promisiune i-a făcut fiul ei într-un moment în care familia se confrunta cu sărăcia: „Eram o familie săracă, uneori nu aveam mâncare. Banii nu m-au schimbat însă. Mă interesează doar dragostea. Copiii mei mi-au dat totul, iar eu fac totul pentru ei. Niciodată nu le-am ascuns celor 4 copii ai mei, Elma, Hugo, Katia şi Cristiano momentele dificile prin care am trecut. Ei ştiu cît am suferit. Ronaldo îmi spunea mereu ‘Mamă, te rog nu mai plânge. Într-o bună zi o să-ţi pot oferi tot ce nu ai avut vreodată.’ Şi aşa s-a şi întîmplat.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×