Câți bani câștiga Silvia Chifiriuc, iubita lui Petre Roman! Despre ce sumă e vorba

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
03/03/2019, 19:28
Câți bani câștiga Silvia Chifiriuc, iubita lui Petre Roman! Despre ce sumă e vorba GALERIE FOTO
Câți bani câștiga Silvia Chifiriuc, iubita lui Petre Roman!

Petre Roman(71 de ani) și Silvia Chifiriuc(46 de ani) formează un cuplu sudat de mulți ani. Contrar vorbelor unora, care nu credeau că cei doi vor avea o relație longevivă, aceștia sunt parcă din ce în ce mai îndrăgostiți unul de celălalt , mai ales de când a venit pe lume și băiețelul lor. Și, în ciuda diferențelor financiare pe care le aduce fiecare dintre ei în casă, continuă să se iubească.

Silvia Chifiriuc, iubita lui Petre Roman, a câștigat aproximativ 2.800 de euro, în 5 ani

În anii 2012 și 2013, fostul premier al României nu a trecut nimic în dreptul veniturilor anuale ale soției sale, ceea ce înseamnă că activitatea artistică a partenerei este nulă. Dar, în 2014, Petre Roman a completat că soția sa a câștigat 2.500 de lei într-un an din spectacole muzicale-manifestare artistică. Un an mai târziu, veniturile anuale ale cântăreței au ajuns la 4.000 de lei, iar în 2016, când ultima Petre Roman a completat ultima declarație de avere, apare că veniturile acesteia ajungeau la 6.500 de lei. Astfel, Silvia Chifiriuc a contribuit cu 13.000 de lei, aproximativ 2.800 de euro, la bugetul familiei, în 5 ani.

Conform wowbiz.ro, declarațiile de avere ale Silviei arată că deține un teren agricol de 1000 de metri pătrați în Constanța, orașul natal, și bijuterii strânse în decursul anilor, în valoare de 2.000 de euro. Petre Roman deține o vilă în voluntari, trei mașini și tablorui de familie estimate la 20.000 de euro.

Câți bani câștiga Silvia Chifiriuc, iubita lui Petre Roman! Despre ce sumă e vorba
Petre Roman(71 de ani) și Silvia Chifiriuc(46 de ani) formează un cuplu sudat de mulți ani

Petre Roman și Silvia Chifiriuc își mai doresc un copil

Cei doi se gândesc să mai facă un copil. Aceștia au un băiețel pe nume Petre, în vârstă de 9 ani, dar și-ar dori foarte tare și o fetiță, lucru confirmat chiar de Silvia, care este dispusă să schimbe scutece din nou. „Petre îşi doreşte mai mult ca mine un al doilea copilaş! Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică.

Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să înveţe. Studiază la Şcoala Franceză şi s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an şi vorbeşte foarte bine franceză (…) “Nu am avut niciodată probleme cu kilogramele în plus, însă am mare grijă de mine: fac sport, saună, masaj, merg la bazin, urc pe munte”, a declarat Silvia Chifiriuc pentru click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×