Calina Roman, nepoata lui Petre Roman, arată ca o femeie în toată regula!

Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/10/2018, 15:00
Calina Roman, nepoata lui Petre Roman, arată ca o femeie în toată regula! GALERIE FOTO

Nepoata lui Petre Roman, fostului premier al României, Calina Roman arată ca o femeie în toată regula!  Până acum câțiva ani mergea prin platourile emisiunilor pentru ca publicul să facă cunoștință și cu ea,  iar acum este aproape o tânără femeie. Toți au privit-o cu drag venind în emisiuni, de mână cu mama ei.

Cu puțină vreme în urmă, aceasta a bombardat presa cu declarațiile ei despre atitudinea pe care a avut-o față de mama ei, fiind adolescentă. De asemnenea, a fost prinsă și într-un scandal, mai exact, o bătaie dintr-un club; clubul fiind locul pe care îl frecventa  în perioada zbuciumată din viața ei.

În prezent, mama, Catinca Roman, și Calina au o relație mai mult de mama-fiică, ci de prietene. Catinca declarat pentru revista OK! că au devenit atât de apropiate după toate greutățile prin care au trecut, încât au ajuns chiar uneori să împartă același pat. ”Se întâmplă să mai şi dormim împreună, mai ales atunci când este vacanţă. Şi-atunci, ne trezim împreună, ne luăm micul dejun în pat şi ne uităm la un serial” a declarat mama Calinei.

Calina Roman, nepoata lui Petre Roman, arată incredibil!
Calina Roman, nepoata fostului premier al României, Petre Roman.

Totodată, timpul lor liber mereu și-l petrec împreună. Acestea au pasiuni care le relaxează pe amandouă, așa că timpul petrecut împreună le aduce numai beneficii. Și, chiar dacă mama ei susține că fiica are și pasiuni pe care nu le poate consuma împreună cu ea, toate stau foarte bine acum. ”După care ieşim ori la un film ori să ne uităm prin magazine, mergem poate la un spectacol sau la un concert. Calina e mai mondenă decât mine, dar e firesc, are altă vârstă. Eu prefer alt gen de distracţii”, a completat Catinca Roman.

Calina Roman, nepoata lui Petre Roman, arată incredibil! Care este relația dintre ea și tatăl ei

Calina Roman, nepoata lui Petre Roman, arată incredibil!
Catinca Roman este foarte mândră de faptul că a crescut-o pe fiica sa singură.

Catinca Roman este foarte mândră de faptul că a crescut-o pe fiica sa singură. Bebe Dumitrescu, tatăl acesteia, care face parte din lumea bună a Bucureștiului, nefăcând parte din viața ei de zi cu zi. Mama Calinei chiar precizează că a încercat să facă față ambelor roluri de părinți. ”Eu cumulez ambele funcţii pentru moment, tatăl ei nu a intervenit deocamdată decât în rarele momente de criză majoră, atunci când i-am cerut ajutorul”, a declarat Catinca Roman în cadrul unui interviu.

De la relația cu Bebe Dumitrescu, aceasta a avut o viață personală cât se poate de discretă cu bărbații care au intrat și au ieșit din viața ei, dar, necontenit, s-a considerat mereu o femeie independentă. ”Statutul meu este de femeie independentă, singură, eu prefer relațiile deschise, prieteni. Dacă o să vină alesul, o să vină. Toată lumea mă cataloghează drept feministă. Pur şi simplu nu am întâlnit pe cineva cu care să am o relaţie serioasă. Am avut relaţii scurte. Eu sunt o femeie puţin geloasă. Nu am o problemă ca partenerul meu de joacă să aibă o viaţă separată, iar eu la fel, şi ne întâlnim să trăim momentele frumoase împreună. Nu m-am enervat niciodată pe un bărbat, doar i-am facut bagajele. Am considerat ca nu aveam un viitor împreună.-am dus bagajele şi i le-am trântit în faţa locului în care lucra. Nu a fost frumos, dar a fost sănătos pentru psihicul meu”, a declarat aceasta acum o vreme pentru Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×