Cătălin Tolontan, atac la actuala putere! “Nu poți ca ministru de interne să-l dai jos pe Arafat într-o săptămână pentru că Iohannis a spus că așteaptă. Să aștepte!”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
10/12/2019, 12:21
Cătălin Tolontan, atac la actuala putere! “Nu poți ca ministru de interne să-l dai jos pe Arafat într-o săptămână pentru că Iohannis a spus că așteaptă. Să aștepte!” GALERIE FOTO
Raed Arafat ar putea fi pus pe liber de noua guvernare. Sursa foto - MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO

Jurnalistul Cătălin Tolontan nu a ezitat și a lansat atac la actuala putere! Acesta a explicat de ce crede că ”analiza” concepută în Ministerul de Interne și ceea ce face ministrul Marcel Vela sunt doar forme de obediență față de președintele Iohannis, dar și o demonstrație de putere, pentru imagine, a noii puteri.

Cătălin Tolontan, atac la actuala putere!

”Președintele Iohannis a spus, recent, că așteaptă o analiză într-o săptămână care să privească activitatea structurilor conduse de Raed Arafat. E imposibil!

Cineva dintre cei de acolo trebuie să-i spună că nu ar fi serioasă o analiză atât de rapidă, nu-mi dau seama de ce tremură toți în fața președintelui.

“Nu poți ca ministru de interne să-l dai jos pe Arafat într-o săptămână”

Nu poți face o analiză serioasă pe instituții atât de complexe într-o săptămână. Vorbim despre SMURD, UPU, Pompieri, Dispecerate și Departamentul pentru Situații de Urgență.

Vorbim despre zeci de mii de oameni care lucrează aici și despre sute de mii de români care primesc îngrijiri sau au nevoie de ajutor”, a  spus Cătălin Tolontan, la emisiunea ”Deșteptarea” de la Europa FM.

Mai mult de atât, unul dintre realizatorii emisiunii matinale, Vlad Petreanu l-a întrebat pe Tolontan dacă nu crede că imaginea lui Raed Arafat a ajuns să afecteze posibilitatea instituțiilor de a-și îndeplini obiectivele.

”Ca om care conduci, dacă ajungi în această situație, te dai la o parte. Asta se întâmplă și la oamenii politici. Nu cumva e Raed Arafat în această situație?”, a întrebat Petreanu.

”E adevărat că a apărut o problemă, dar, teoretic, Raed Arafat nu e om politic chiar dacă unele dintre reacțiile sale din ultima vreme au semănat cu cele ale politicienilor”, a răspuns Cătălin Tolontan

Vă reamintim că Marcel Vela a anunțat că se va face un audit la nivelul fiecărei structuri din minister, inclusiv Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, şi a spus că „această evaluare este la baza unor decizii care pot să-l implice” şi pe Raed Arafat.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×