Cătălin Scărlătescu, cadou de casă nouă pentru Dorin Popa. Ce surpriză i-a făcut maestrul bucătar

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
07/05/2020, 22:57
Cătălin Scărlătescu, cadou de casă nouă pentru Dorin Popa. Ce surpriză i-a făcut maestrul bucătar
Cătălin Scărlătescu, cadou de casă nouă pentru Dorin Popa. Ce surpriză i-a făcut maestrul bucătar

Chef Cătălin Scărlătescu i-a făcut o vizită lui Dorian Popa la Domnești, acolo unde și-a ridicat o vilă de aproape 400.000 de euro, și i-a dus cadou de casă nouă. Maestrul bucătar a venit încărcat de bunătăți.

Ce i-a dus Cătălin Scărlătescu lui Dorian Popa cadou de casă nouă

De când și-a terminat lucrările la vila din Domenști, județul Ilfov, Dorian Popa are aproape zilnic musafiri, chiar dacă suntem încă în starea de urgență și trebuie să respectăm distanțarea socială pentru a combate răspândirea pandemiei de coronavirus.

Chef Cătălin Scărlătescu, bun prieten al cântărețului, nu putea lipsi de pe lista invitaților care i-au călcat pragul casei lui Dorian. Și pentru că se obișnuiește să duci ceva cadou când mergi într-o casă nouă, Scărlătescu nu s-a dus cu mâna goală.

A păstrat tradiția și i-a dus artistului un coș plin cu bunătăți. Un platou cu un mare curcan făcut la cuptor și asezonat cu legume și fructe proaspete. Încântat de bucatele primite, Dorian Popa a recomandat restaurantul lui chef Scărlătescu, care se ocupă acum, în perioada de izolare, de livrări la domiciliu.

Vilă de câteva sute de mii de euro

Casa lui Dorian Popa are trei etaje, piscină și o suprafață de 400 de metri pătrați. Suma pe care acesta a investit-o se apropie de 400.000 de euro, o valoare, ar zice unii, poate, dar artistul și-a făcut-o după gustul lui, cu tot confortul, atât pentru el, cât și pentru animalele de companie cărora, acum câteva săptămâni, le-a băgat încălzire în pardoseală.

Dorian a muncit de zor la casa din Domnești, mai ales în această perioadă când activitatea profesională a fost în stand by. A tras tare pentru a fi gata înainte să își reia contractele muzicale.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×